З вірою в Перемогу

Дата: 18.03.2022 15:54
Кількість переглядів: 911

14 та 18 березня Єланецька територіальна громада отримала гуманітарну допомогу від гуманітарних штабів міст Тернопіль та Шумськ, а також від гуманітарного штабу депутата Верховної Ради України Артема Чорноморова.

Допомога у вигляді продуктів харчування та засобів гігієни буде надана малозабезпеченим верствам населення (багатодітні сім’ї, одинокі матері, одинокі та одиноко проживаючі особи похилого віку, сім’ї, в складі яких є особи з інвалідністю, діти з інвалідністю) через відділ соціального захисту  населення селищної ради. Перелік осіб, які потребують такої допомоги, формується фахівцями соціальної роботи за погодженням із старостами.

Єланецька селищна рада намагається робити все, щоб жителі громади почували себе у безпеці та якнайменше відчували на собі тягар війни. Сподіваємося, що переважна більшість громадян це розуміє.

Величезна подяка волонтерам та водіям, які змогли доставити з інших міст потрібні вантажі. Дякуємо Свидру О., Мельнику А. Дрозду О., Макушеву С., Пеліпасу В., Готшалюку Р. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, ви вселяєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди. Перемога буде за нами!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь