До відома населення

Дата: 18.03.2022 11:55
Кількість переглядів: 677

Шановні громадяни,  Єланецька селищна рада повідомляє, що централізована система  оповіщення на території селищної ради відсутня більше 10 років.

Тому для оповіщення населення про загрозу запроваджено альтернативний варіант оповіщення це: церковні дзвони, трансляція аудіозапису звуку сирени через акустичні системи, розташовані в адміністративних або клубних приміщення селищної ради, повідомлення на офіційних інтернет джерелах: телеграм канал "Єланецька селищна рада", сторінка в Фейсбук "Єланецька селищна рада", сайт  https: // elanecka-gromada.gov.ua.

Офіційним джерелом інформації про загрозу небезпеки є повідомлення від Вознесенської райдержадміністрації, представників командування ЗСУ,  Вознесенського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Нагадуємо, що ви маєте змогу оперативно отримувати сповіщення про повітряну тривогу зі свого смартфону в додатку "Тривога".

Додаток вже протестований та оперативно працює. Додано можливість отримувати сигнали лише за обраним районом чи територіальною громадою.

За правильних налаштувань, застосунок буде голосно сповіщати про тривогу навіть у беззвучному режимі смартфона. Застосунок не потребує реєстрації, не збирає персональні дані або дані про геолокацію.

Його можна завантажити у Google Play Market (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ukrainealarm) та AppStore (https://apps.apple.com/ua/app/%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D1%96%D1%82%D1%80%D1%8F%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D0%B3%D0%B0/id1611955391) у декілька кліків.

Щоб отримувати сповіщення необхідно:

 • Встановити застосунок через Google Play Market або AppStore.

 • Надати йому дозвіл надсилати сповіщення та важливі попередження.

 • Вибрати область, у межах якої хочете отримувати сповіщення.

 • Відстежувати початок та кінець повітряних тривог.

 

Якщо додаток вже встановлений, проте немає можливості обрати сповіщення лише щодо Вознесенська, необхідно обновити застосунок.

Google Play

Повітряна тривога - Apps on Google Play

An app to receive air alarm alerts at your location

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь