Єланецький селищний голова просить триматися та зберігати спокій

Дата: 17.03.2022 15:37
Кількість переглядів: 1116

Шановна громадо! Сьогодення ставить нам непрості вимоги, ми розуміємо, як тяжко виживати у цей складний час та хочемо висловити слова подяки кожному, хто  долучився до підтримки  бійців, які віддають себе захисту територіальної цілісності України та нашої рідної громади, до волонтерського руху. Щира подяка усім за допомогу в організації  харчування військових та територіальної оборони. Дякуємо платникам податків, які у ці непрості часи знаходять можливість сплачувати внески до місцевого бюджету. Дякуємо підприємцям, які забезпечують жителів громади необхідними товарами. Бізнес повинен працювати і тримати економіку  «на плаву» тому, що в режимі «проїдання» ми дуже швидко витратимо раніше накопичені ресурси, і не зможемо нормально функціонувати та підведемо захисників ЗСУ.

Звертаємося до усіх жителів громади по можливості оплачувати  рахунки за комунальні послуги  та сплачувати податки до місцевого бюджету. Адже в громаді наразі функціонують заклади охорони здоров’я, соціального захисту, освіти, комунальні підприємства,  у наших оселях є світло, газ, вивозиться сміття, прибираються вулиці. Нам усім потрібно, щоб громада й надалі могла функціонувати у нормальному режимі, а критична інфраструктура працювала без перебоїв. Наші платежі підтримують їхню стабільну роботу.

Щодня ми дякуємо тим, хто береже наш спокій – нашим захисникам!  Дякуємо за наш сон, хоч не зовсім спокійний, але у теплому ліжку, за кожен ранок, який ми зустрічаємо. Завдяки вашій силі, мужності та витривалості ми можемо тут в тилу робити все, щоб допомогти нашій армії і наблизити Україну до перемоги!

Бажаємо усім жителям громади мирного неба, терпіння, міцного здоров'я та Божої милості! Тримайтеся та зберігайте спокій! Бережіть себе та Україну!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь