Засідання постійної комісії селищної ради з питань планування бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку та інвестицій

Дата: 18.02.2022 10:57
Кількість переглядів: 1618

Фото без опису

      17 лютого 2022 року в рамках підготовки до чергової 18 сесії селищної ради під головуванням заступника голови постійної комісії Тетяни ЛЕПТУГИ відбулося засідання  постійної комісії селищної ради з питань планування бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку та інвестицій, у якому взяли участь селищний голова Любов БАДЕНКО, секретар селищної ради  Анастасія ДЕРЕГЛАЗОВА, перший заступник селищного голови Олександр СЕЛЮТІН, заступник селищного голови Людмила КЛОБУКОВА, начальник фінансового відділу Алла СКЛЯРОВА та головні розпорядники коштів селищного бюджету.

      Депутати обговорили ряд питань, серед яких затвердження звітів про виконання бюджету Єланецької селищної територіальної громади за 2021 рік про надходження та використання коштів Цільового фонду за 2021 рік,  затвердження Цільової програми територіальної оборони Єланецької селищної ради  Миколаївської області на 2022-2026 роки. Жваву дискусію викликало питання  харчування дітей у дошкільних закладах освіти та закладах загальної середньої освіти Єланецької селищної ради у 2022 році.  Детально обговорили створення служби з перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, та затвердження Положення про службу.  Також члени постійної комісії погодили тарифи на платні соціальні послуги, що надаються  комунальним закладом «Центр надання соціальних послуг Єланецької селищної ради» на 2022 рік.

     З урахуванням  обговорення проекти рішень з опрацьованих питань будуть винесені на розгляд пленарного засідання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь