На Єланеччині відбулися урочистості до Дня Соборності та Свободи України

Дата: 21.01.2022 14:53
Кількість переглядів: 1267

Сьогодні, 21 січня 2022 року, з нагоди відзначення Дня Соборності та Свободи України відбулося покладання квітів до пам’ятника видатному поборнику вільної України - Тарасу Григоровичу Шевченку.

У заході взяли участь очільники громади, працівники селищної ради та її структурних підрозділів, учнівська молодь та жителі громади.

Працівники ЦКД «Зоря» провели тематичний захід присвячений цій події. Зі сцени було наголошено, що наша Україна переживає зовсім не прості часи, важкі і доленосні історичні події, визначає шляхи свого становлення і руху вперед, шукає свої пріоритети, місце і значення в світовій системі держав і країн, будує відносини на світовій політичній арені. А найголовніше – вже вісім років у воєнних окопах державних кордонів відстоює свою соборність, єдність, незалежність і самостійність.

Тематичні пісні, що прозвучали у виконанні Юлії Сенчук та пісенного тріо у складі Віри Слободніченко, Наталії Петренюк та Вікторії Слободніченко, надихнули присутнє підростаюче покоління на подальші здобутки, нові звершення на славу нашої держави.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь