Зустріч селищного голови з активом сіл Малодворянка та Ольгопіль

Дата: 05.01.2022 17:21
Кількість переглядів: 1706

Сьогодні, 05 січня 2022 року Єланецький селищний голова Любов Баденко провела зустріч з активом сіл Малодворянка та Ольгопіль, у якій взяли участь заступник селищного голови Людмила Клобукова, староста Нововасилівського старостинського округу Людмила Полякова, депутат селищної ради Анатолій Селіщев. Голова громади подякувала колишнім  старостам сіл Олені Верховській  та Ользі Найсик за роботу  та представила жителям старосту новооутвореного Нововасилівського  старостинського округу Людмилу Полякову. Далі очільник громади коротко прозвітувала про основні напрямки роботи Єланецької селищної ради за 2021 рік, зазначивши, що кожна галузь визначила пріоритети на рік і досягла певних результатів.

 

 Проаналізувала виконання бюджету громади, зупинилася на питаннях пошуку шляхів наповнення дохідної частини бюджету, формування бази платників податків, виконанні на території сіл заходів Програми економічного і соціального розвитку селищної ради. Обговорили з представниками громади  питання функціонування закладів освіти, соціального захисту, медицини, ремонту доріг, благоустрою за минулий рік та окреслили  перспективи на 2022 рік.

 

Любов Василівна наголосила на тому, що важливими напрямками  розвитку громади були і залишаються питання земельних відносин, соціально - економічного розвитку громади, участь у конкурсах,  проектах  і грантах з метою залучення додаткового фінансування на вирішення нагальних  проблем громади, надання якісних освітніх, соціальних, медичних, адміністративних та культурних послуг, благоустрій, ремонт комунальних доріг та водозабезпечення. Присутні мали змогу задати питання, які хвилюють мешканців сіл та отримати на них відповіді. Влада готова до конструктивного діалогу та співпраці задля покращення добробуту усіх мешканців громади.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь