Засідання 16 сесії селищної ради восьмого скликання

Дата: 22.12.2021 14:22
Кількість переглядів: 2044

Фото без опису

  21 грудня 2021 року відбулося пленарне засідання 16 сесії селищної ради восьмого скликання під головуванням селищного голови Любові Баденко. Відповідно до порядку денного було розглянуто 36 питань, із них 19 - земельні.

      Попередньо всі питання були розглянуті та погоджені на засіданнях постійних комісій Єланецької селищної ради.

      Депутатами селищної ради прийнято рішення про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Єланецької селищної ради на 2021-2023 роки, про затвердження структури та загальної чисельності апарату Єланецької селищної ради та її виконавчих органів, про внесення змін до бюджету Єланецької селищної територіальної громади на 2021 рік

     Заслухали звіт Єланецького селищного голови Л.Баденко за 2021 рік. Селищний голова проаналізувала роботу апарату, структурних підрозділів та виконкому селищної ради. Звернула увагу на напрямки використання бюджетних коштів в розрізі галузей. Окреслила проблемні питання, які вирішуватиме рада у 2022 році.

     Прийняли рішення про бюджет Єланецької селищної територіальної громади на 2022 рік. Показники бюджету на 2022 рік є обґрунтованими, реалістичними,  бюджет  збалансований. Прогнозні показники доходів у порівнянні до надходжень 2021 року, збільшено на 19 180,2 тис.грн. і вони складатимуть 97 895,2 тис.грн., міжбюджетні трансферти – 59 766,4  тис.грн.  Видатки бюджету громади передбачаються  у сумі   158 637, 0 тис. грн., у тому числі видатки загального фонду – 155 641,3 тис. грн. та видатки спеціального фонду – 2 995,7 тис. грн.

     Рішенням сесії встановлено, що з 1 січня 2022 року вартість одного дітодня в комунальних закладах дошкільної освіти Єланецької селищної ради  становитиме 40 грн., батьківська плата 40 % від вартості дітодня. Також у закладах дошкільної освіти від  плати за харчування звільняються пільгові категорії.

  По закладам загальної середньої освіти  Єланецької селищної ради за місцеві кошти  харчуються  безкоштовно всі учні від 1 по 11 клас.

  Одноголосно проголосували за затвердження проектно-кошторисної документації по об’єкту «Капітальний ремонт дорожнього покриття від буд. № 111 по вулиці Центральній до вулиці Молодіжної в селі Возсіятське Вознесенського району Миколаївської області».

    Депутатами селищної ради прийнято рішення розширити предмет діяльності Єланецького селищного комунального підприємства "Єланецьводопостач"  включивши додаткові види економічної  діяльності:

 

81.29 Інші види діяльності із прибирання;

81.29 Загальне прибирання будинків;

81.30 Надання ландшафних послуг;

96.01 Інші індивідуальні послуги

 

     Пропозиції та зауваження, висловлені депутатами під час пленарного засідання, будуть відпрацьовані та розглянуті на наступній черговій сесії.

Прес-центр Єланецької селищної ради

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь