Святкові заходи до Дня Святого Миколая

Дата: 20.12.2021 10:20
Кількість переглядів: 1948

Фото без опису

День Святого Миколая несе кожному не тільки святковий настрій, подарунки і новорічні очікування, а й обов’язково наповнює душу добром, співчуттям, бажанням підтримувати і допомагати всім, хто цього потребує. І нам, дорослим, в ці дні необхідно прикласти зусилля і на прикладі Святого Миколая вкласти в голівки і серденька наших дітей якнайбільше добрих людських якостей і почуттів. Саме тому, в нелегкий час карантинних обмежень, з дотримання правил, напередодні свята, кожний дитячий заклад організував цікаві заходи для дітлахів, а ЦКД "Зоря", прийняв представників кожного освітянського закладу на загально громадське свято "Святий Миколай - всіх дітей оберігай". Яскрава новорічна сцена вбрана як виставкова світлиця, на якій грають барвами і цікавинками дитячі поробки, малюнки, цілі композиції різного напрямку і обов'язково новорічного, представлені творчим колективом Єланецького будинку творчості школярів. Господиня світлиці, Пані Віра, бажаючи познайомити Святого Миколая з талановитими, розумними і трудолюбивими дітками Єланеччини, захоплено розповідає про дитячий світ громади, де підростає понад дві з половиною тисячі дітлахів. В загальноосвітніх закладах навчається близько 1500 учнів, в дитячих садочках - більше 400 маленьких чомучок, а ще ж вдома біля матусь скільки ж.

 Це наше майбутнє. І серед них - багато талановитих, умілих, здібних на дива дітей. До бібліотечних закладів щодня поспішають 650 юних читачів, щоб з книги поповнити свої знання. У Єланецькій дитячо-спортивній школі активним спортом займається понад 250 любителів, а Єланецький будинок творчості школярів в 52 гуртках за інтересами пригорнув понад 570 учнів, які вибрали для себе хобі в різних напрямках - краєзнавство і туризм, наука і техніка, природа і екологія та обов'язково - художньо - естетичний та музичний жанр. А це саме те що радує око, слух і душу. В клубних філіях Єланецької громади в 27 колективах займається 270 здібних самодіяльних артистів, в Єланецькій дитячій музичній школі - 125 талановитих учнів щодня шліфують свою музичну майстерність, щоб зі сцени порадувати земляків. Саме це і відбулось в залі на святі. Захоплювали художні твори вихованців БТШ, якими вміло і з завзяттям опікуються керівники О. Куценко, Л. Гаврилюк, О. Флоря, І. Непша, координує весь творчий процес - І. Євтушенко. Радували гостей талантами учні музичної школи - скрипалі, піаністи, гітаристи, ансамбль духових інструментів, хор "Конфеті", якими натхненно опікуються викладачі ДМШ під керівництвом Д. Слободніченка. Захоплено аплодував зал вокальному ансамблю, під керівництвом С. Танасійчука. А на сцені змінювались сюжети. В гості до господині приходили різні делегації: помічники Святого Миколая вокальний гурт "New time", умілі ручки БТШ, музиканти на всі лади з ДМШ. Завітали і сімейні гурти: бабуся Наталя з онуками - розповідали про сімейні традиції зустрічі Святого Миколая, родина Слободніченків - мама Вікторія з донечками доповнювали розповідь і натхненно співали Миколайчику. Бажаними і шанованими гостями стали Єланецький селищний голова Л.В. Баденко та очільник освітянської галузі нашої громади Т.Ю. Бурлака. З теплими, щирими привітаннями, вони бажали дітям всіляких гараздів, а потім з гордістю і задоволенням вручили нагороди та стипендії талановитим, активним учням. Цього разу іменинниками були Калинівська ЗОШ та Возсіятський ліцей. 

Багата на таланти наша дітвора, це радує і надихає на гарне майбуття. А за всім цим, з хмаринки спостерігав і знайомився з Єланчанами Святий Миколай, який в кінці свята привітав малечу і вручив солодкі пакунки, бо ж вони заслуговують не тільки на оплески, добрі слова, а й гарні дарунки.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь