Святкові заходи до Дня Святого Миколая

Дата: 20.12.2021 10:20
Кількість переглядів: 1962

Фото без опису

День Святого Миколая несе кожному не тільки святковий настрій, подарунки і новорічні очікування, а й обов’язково наповнює душу добром, співчуттям, бажанням підтримувати і допомагати всім, хто цього потребує. І нам, дорослим, в ці дні необхідно прикласти зусилля і на прикладі Святого Миколая вкласти в голівки і серденька наших дітей якнайбільше добрих людських якостей і почуттів. Саме тому, в нелегкий час карантинних обмежень, з дотримання правил, напередодні свята, кожний дитячий заклад організував цікаві заходи для дітлахів, а ЦКД "Зоря", прийняв представників кожного освітянського закладу на загально громадське свято "Святий Миколай - всіх дітей оберігай". Яскрава новорічна сцена вбрана як виставкова світлиця, на якій грають барвами і цікавинками дитячі поробки, малюнки, цілі композиції різного напрямку і обов'язково новорічного, представлені творчим колективом Єланецького будинку творчості школярів. Господиня світлиці, Пані Віра, бажаючи познайомити Святого Миколая з талановитими, розумними і трудолюбивими дітками Єланеччини, захоплено розповідає про дитячий світ громади, де підростає понад дві з половиною тисячі дітлахів. В загальноосвітніх закладах навчається близько 1500 учнів, в дитячих садочках - більше 400 маленьких чомучок, а ще ж вдома біля матусь скільки ж.

 Це наше майбутнє. І серед них - багато талановитих, умілих, здібних на дива дітей. До бібліотечних закладів щодня поспішають 650 юних читачів, щоб з книги поповнити свої знання. У Єланецькій дитячо-спортивній школі активним спортом займається понад 250 любителів, а Єланецький будинок творчості школярів в 52 гуртках за інтересами пригорнув понад 570 учнів, які вибрали для себе хобі в різних напрямках - краєзнавство і туризм, наука і техніка, природа і екологія та обов'язково - художньо - естетичний та музичний жанр. А це саме те що радує око, слух і душу. В клубних філіях Єланецької громади в 27 колективах займається 270 здібних самодіяльних артистів, в Єланецькій дитячій музичній школі - 125 талановитих учнів щодня шліфують свою музичну майстерність, щоб зі сцени порадувати земляків. Саме це і відбулось в залі на святі. Захоплювали художні твори вихованців БТШ, якими вміло і з завзяттям опікуються керівники О. Куценко, Л. Гаврилюк, О. Флоря, І. Непша, координує весь творчий процес - І. Євтушенко. Радували гостей талантами учні музичної школи - скрипалі, піаністи, гітаристи, ансамбль духових інструментів, хор "Конфеті", якими натхненно опікуються викладачі ДМШ під керівництвом Д. Слободніченка. Захоплено аплодував зал вокальному ансамблю, під керівництвом С. Танасійчука. А на сцені змінювались сюжети. В гості до господині приходили різні делегації: помічники Святого Миколая вокальний гурт "New time", умілі ручки БТШ, музиканти на всі лади з ДМШ. Завітали і сімейні гурти: бабуся Наталя з онуками - розповідали про сімейні традиції зустрічі Святого Миколая, родина Слободніченків - мама Вікторія з донечками доповнювали розповідь і натхненно співали Миколайчику. Бажаними і шанованими гостями стали Єланецький селищний голова Л.В. Баденко та очільник освітянської галузі нашої громади Т.Ю. Бурлака. З теплими, щирими привітаннями, вони бажали дітям всіляких гараздів, а потім з гордістю і задоволенням вручили нагороди та стипендії талановитим, активним учням. Цього разу іменинниками були Калинівська ЗОШ та Возсіятський ліцей. 

Багата на таланти наша дітвора, це радує і надихає на гарне майбуття. А за всім цим, з хмаринки спостерігав і знайомився з Єланчанами Святий Миколай, який в кінці свята привітав малечу і вручив солодкі пакунки, бо ж вони заслуговують не тільки на оплески, добрі слова, а й гарні дарунки.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь