Стратегія розвитку Єланецької громади – як зробити громаду заможною та комфортною

Дата: 14.12.2021 08:28
Кількість переглядів: 1970

Фото без опису

Робоча група з розробки Стратегії Єланецької селищної ради на 2021 – 2027 роки отримала суттєве зовнішнє посилення. До неї приєдналися експерти з розробки стратегій розвитку територіальних громад від асоціації органів місцевого самоврядування «Рада Громад», до якої нещодавно приєдналася Єланецька селищна рада.

13 грудня 2021 року на засіданні робочої групи перший заступник Єланецького селищного голови. Олександр Селютін представив експертів, які долучилися до розробки стратегії громади. Ними стали:

  • Марина Волосюк, кандидат економічних наук,  доцент,  доцент кафедри менеджменту Національного університету кораблебудування ім. адмірала Макарова;
  • Олександр Дудюк, експерт з децентралізації та комунікації реформ, депутат Миколаївської районної ради.

Робоча зустріч перетворилася у захопливе дійство, де учасники познайомилися з досвідом інших громад України, методикою дослідження та технологією впровадження новацій та змін в територіальних громадах.

Як де знайти ресурси розвитку та збільшити доходну частину бюджету, як зробити видатки ефективніше та створити комфортні умови, як покращити врядування та розвивати комунікацію із мешканцями. Ці та багато інших питань були окреслені протягом зустрічі.

За словами Марини Волосюк ця зустріч – це перший суттєвий крок на шляху розробки довгострокової програми розвитку Єланецької селищної ради. Попереду ще важка дослідницька та аналітична робота з укладання Стратегії, яка стане дороговказом громаді на шляху її успіху.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь