Засідання 15 сесії восьмого скликання

Дата: 03.12.2021 16:12
Кількість переглядів: 762

    03 грудня 2021 року відбулося пленарне засідання 15 сесії селищної ради восьмого скликання під головуванням селищного голови Любові Баденко. Відповідно до порядку денного було розглянуто 51 питання, із них 22 - земельні.

      Попередньо всі питання були розглянуті та погоджені на засіданнях постійних комісій Єланецької селищної ради.

      Депутатами селищної ради прийнято рішення про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Єланецької селищної ради на 2021-2023 роки, про внесення змін до бюджету Єланецької селищної територіальної громади на 2021 рік,  про затвердження Положення про конкурс на зайняття вакантних посад педагогічних працівників (вчителя-дефектолога, вчителя-логопеда, практичного психолога та вчителя-реабілітолога) комунальної установи  «Інклюзивно-ресурсний центр» Єланецької селищної ради Миколаївської області, про  надання згоди на використання ґрунту, який знаходиться на території Єланецької  селищної ради.    

   З метою  соціального захисту учасників АТО/ООС, ліквідаторів наслідків  аварії на Чорнобильської АЕС, членів сімей загиблих учасників АТО/ООС, внесли зміни та доповнення до Комплексної  Програми соціального захисту населення «Турбота» на період до 2023 року включно, а саме:

  • Забезпечити надання членам сімей загиблих учасників АТО/ООС 50- процентну знижку плати за користування комунальними послугами (газом, електроенергією) та 50- процентну знижку вартості твердого палива, скрапленого балонного газу для побутових потреб в межах норм, передбачених чинним законодавством;
  • Забезпечити встановлення флагштоків на могилах загиблих учасників АТО/ООС;
  • Затвердили Порядок виплати грошової компенсації для придбання житла для учасників АТО/ООС, ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. 

           Затвердили Програму «Приміський автобус» Єланецької селищної ради на 2021-2022 роки щодо регулярних пасажирських перевезень людей з населених пунктів ( с.Велика Солона, с.Нововолодимирівка, с. Великосербулівка) до центру громади смт. Єланець, районного центру м. Вознесенськ і у зворотному напрямку.

     Одноголосно проголосували за затвердження зведених кошторисних  розрахунків вартості об’єктів будівництва: «Поточний ремонт вуличного освітлення по вул. Спеціалістів, вул. Петі Іванова с. Калинівка Єланецької селищної ради», «Послуги з поточного ремонту покрівлі будівлі Великосолонівської клубної філії комунального закладу "Центр культури і дозвілля "Зоря" Єланецької селищної ради Миколаївської області», «Послуги з ремонту топкової Єланецької центральної бібліотеки Комунального закладу "Публічна  бібліотека Єланецької селищної ради Миколаївської області"  за адресою: вул.Соборна 115, смт. Єланець Миколаївської області», «Поточний ремонт систем водопостачання та каналізації у будівлі консультативної полікліники Комунального некомерційного підприємства «Єланецька лікарня» Єланецької селищної ради Миколаївської області, за адресою : смт.Єланець, вул. Паркова, 55», «Поточний ремонт блискавкозахисту  котельні та гаража Єланецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів», «Поточні роботи по протипожежній обробці дерев’яних конструкцій даху розчином ДСА-1  класифікація  за ДК 021:2015: 77220000-8  «Послуги з просочування деревини» будівлі Ольгопольської  філії Возсіятського ліцею  Єланецької селищної ради Миколаївської області».

     Пропозиції та зауваження, висловлені депутатами під час пленарного засідання, будуть відпрацьовані та розглянуті на наступній черговій сесії.

 

Прес-центр Єланецької селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь