Засідання виконавчого комітету Єланецької селищної ради

Дата: 25.11.2021 16:55
Кількість переглядів: 784

Фото без опису

25 листопада 2021 року під головуванням Єланецького селищного голови Любові Баденко відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради. На порядку денному розглядалися питання забезпечення життєдіяльності громади.

Людмилою Білотіл, начальником Служби у справах дітей селищної ради підготовлено на винесено на розгляд виконкому з подальшим прийняттям відповідних рішень ряд питань, що стосувалися опіки та піклування.

Завідувачем сектору з питань комунальної власності, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Оленою Кирильчук підготовлено та винесено на затвердження питання присвоєння поштової адреси, квартирного обліку, комунального майна та ін.

Начальник відділу освіти Тетяна Бурлака запропонувала  відповідно до вимог законодавства прийняти рішення про проведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів, які проживають на території Єланецької селищної ради та доповіла по даному питанню.

Прийнято рішення виконкому про затвердження заходів щодо святкування в громаді Дня Святого Миколая, Нового року та Різдвяних свят, які було розроблено та запропоновано на розгляд виконкому начальником  відділу культури, молоді, туризму та не матеріально-культурної спадщини селищної ради Тетяною Савельєвою.

Тетяна Ліснічук, начальник відділу соціального захисту населення селищної ради винесла на розгляд засідання виконкому заяви громадян разом з документами про надання матеріальної допомоги на лікування, у звязку з тяжким матеріальним становищем, а також компенсації витрат родичам на перевезення померлих осіб від коронавірусної хвороби COVID-19. Всі заяви розглянуті членами виконкому та прийняті відповідні рішення.

Начальник фінансового відділу Алла Склярова детально інформувала про проект бюджету Єланецької селищної ради на 2022 рік. Відповіла на всі запитання членів виконкому, як результат було схвалено даний проект рішення.

 Всі питання уважно розглянуті та прийняті відповідні рішення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь