Осіння висадка дерев

Дата: 18.11.2021 15:30
Кількість переглядів: 1092

Попри те, що календарний відлік невпинно наближає зиму, погода ще тішить сонцем і теплом. Сама природа забезпечує сприятливі умови,  щоб і наприкінці листопада ще можна було омолодити сад або парк. Вчасно скористалися такими синоптичними перевагами і в Єланецькій селищній раді. Завдяки співпраці з державним підприємством «Вознесенське лісове господарство» громада безкоштовно отримала понад 500 штук молодих саджанців дерев для озеленення територій.

З початку тижня на територіях закладів загальної середньої освіти та закладів дошкільної освіти громади висаджено близько 300 кленів і сосен. Решту саджанців передано на благоустрій  громади.

Сьогодні, 18 листопада, працівники бригади з благоустрою  разом з працівниками закладів загальної середньої освіти, закладів дошкільної освіти та селищної ради провели висадку саджанців дерев по вулиці Вознесенській та проспекту Незалежності в смт Єланець. Загалом було висаджено 140 саджанців сосен, 40 кленів та 50 дубів.

Щиро дякуємо державному підприємству «Вознесенське лісове господарство» за надання посадкового матеріалу. Ваша допомога – це вагомий внесок у розвиток благоустрою і, безсумнівно, відчутна підтримка нашої громади.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь