Інтернет субвенція - перші результати

Дата: 04.11.2021 10:37
Кількість переглядів: 1018

03 листопада 2021 року в рамках реалізації заходів, спрямованих на підвищення доступності до широкосмугового Інтернету в сільській місцевості за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, об’єкти соціальної інфраструктури в с. Маложенівка підключені до широкосмугового Інтернету з використанням волоконно-оптичних технологій та встановлено бездротові точки доступу до Інтернету.

Робочою групою Єланецької селищної ради в складі першого заступника Єланецького селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Селютіним Олександром Миколайовичем, головним спеціалістом               Володимиром Гінкулом разом з представниками ТОВ КМ «Сузір’я» Ігорем Смілянцем та Дмитром Чернишовим відбувся виїзд до  об’єктів соціальної інфраструктури в с. Маложенівка щодо тестування послуг широкосмугового Інтернету та бездротових точок доступу до Інтернету.

 В ході виїзного заходу було протестовано, якість та швидкість підключення до  мережі Інтернету закладів: Маложенівської клубної філії комунального закладу «Центр культури і дозвілля «Зоря» Єланецької селищної ради Миколаївської області», комунального закладу «Маложенівський заклад дошкільної освіти «Малятко» Єланецької селищної ради Миколаївської області, Маложенівської сільської бібліотеки-філії Комунального закладу «Публічна бібліотека Єланецької селищної ради Миколаївської області», Маложенівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Єланецької селищної ради та пункту здоров’я.

На завершення  виїзного заходу першим заступником Олександром Селютіним було підписано протоколи тестування послуг.

Разом з тим повідомляємо, що завдяки оперативним діям спеціалістів ТОВ КМ «Сузір’я» с. Маложенівка перший населений пункт в Вознесенському районі який отримав доступ до широкосмугового Інтернету з використанням волоконно-оптичних технологій в рамках Інтернет субвенції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь