Відбулося засідання 14 сесії восьмого скликання

Дата: 28.10.2021 17:23
Кількість переглядів: 1394

Фото без опису

         28 жовтня 2021 року відбулося пленарне засідання 14 сесії селищної ради восьмого скликання під головуванням селищного голови Любові Баденко. Відповідно до порядку денного було розглянуто 43 питання, із них 20 - земельні.

      Попередньо всі питання були розглянуті та погоджені на засіданнях постійних комісій Єланецької селищної ради.

   Депутатами селищної ради прийнято рішення  про утворення 9 старостинських округів, а саме:

    1. Возсіятський старостинський округ з центром в селі Возсіятське, до складу якого входять населені пункти: село Возсіятське, село Ковалівка.
    2. Великосолонівський старостинський округ з центром в селі Велика Солона, до складу якого входить населений пункт село Велика Солона.
    3. Великосербулівський старостинський округ з центром в селі Великосербулівка, до складу якого входять населені пункти: село Великосербулівка, село Нововолодимирівка та село Григорівка.
    4. Водяно-Лоринський  старостинський округ з центром в селі Водяно-Лорине, до складу якого входять населені пункти:  село Водяно-Лорине  та село Семенівка.
    5. Калинівський старостинський округ з центром в селі Калинівка, до складу якого входять населені пункти: село Калинівка, село Новоолександрівка, село Уральське та село Водяне.
    6. Маложенівський старостинський округ з центром в селі Маложенівка, до складу якого входять населені пункти: село Маложенівка, село Кам’янка, село Богодарівка, село Веселий Поділ, село Велідарівка.
    7. Малоукраїнський старостинський округ з центром в селі Малоукраїнка, до складу якого входять населені пункти: село Малоукраїнка та село Дружелюбівка.
    8. Ясногородський старостинський округ з центром в селі Ясногородка, до складу якого входять населені пункти: село Ясногородка, село Крутоярка, село Гражданка, село Півні, село Михайлівка, село Новоявленка, село Бугорок.
    9. Нововасилівський старостинський округ з центром в селі Нововасилівка, до складу якого входять населені пункти:  село Нововасилівка, село Малодворянка, село Приют, село Іванівка, село Федоро-Михайлівка, село Ольгопіль, село Братолюбівка.

 

         Затвердили Положення про старостинські округи та про старосту Єланецької селищної ради.

    Одноголосно проголосували за затвердження зведених кошторисних  розрахунків вартості об’єктів будівництва: «Поточний ремонт вуличного освітлення по вул. Миру, вул. Дружби смт. Єланець та по вул. Набережна с Велика Солона Єланецької селищної ради»; «Матеріали для поточного ремонту покрівлі будівлі Возсіятської клубної філії комунального закладу "Центр культури і дозвілля "Зоря" Єланецької селищної ради Миколаївської області ,  за адресою: с.Возсіятське Єланецької селищної ради»; «Матеріали для поточного ремонту покрівлі будівлі Нововасилівської клубної філії комунального закладу "Центр культури і дозвілля "Зоря" Єланецької селищної ради Миколаївської області»; «Матеріали для улаштування вимощення навколо музичної школи смт. Єланець Миколаївської області»; «Матеріали для ремонту санвузла  Комунального закладу «Малоукраїнський заклад дошкільної освіти "Чебурашка" Єланецької селищної ради Миколаївської області, за адресою: вул. Шкільна, 26 в с. Малоукраїнка Єланецької селищної ради Миколаївської області»; «Поточний ремонт санвузла  Комунального закладу "Малоукраїнський заклад дошкільної освіти "Чебурашка" Єланецької селищної ради Миколаївської області, за адресою: вул. Шкільна, 26 в с. Малоукраїнка Єланецької селищної ради Миколаївської області»; «Матеріали для поточного ремонту покрівлі будівлі комунального закладу "Центр культури і дозвілля "Зоря" Єланецької селищної ради Миколаївської області»; «Поточний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу "Центр культури і дозвілля "Зоря" Єланецької селищної ради Миколаївської області»; «Поточний ремонт покрівлі будівлі Возсіятської клубної філії комунального закладу "Центр культури і дозвілля "Зоря" Єланецької селищної ради Миколаївської області,  за адресою: с. Возсіятське Єланецької селищної ради»; «Поточний ремонт покрівлі будівлі Нововасилівської клубної філії комунального закладу "Центр культури і дозвілля "Зоря" Єланецької селищної ради Миколаївської області».

      Внесли зміни до бюджету Єланецької селищної територіальної громади на 2021 рік та до Програми економічного і соціального розвитку Єланецької селищної ради на 2021-2023 роки.

     Прийнято рішення про затвердження плану реорганізації (трансформації) мережі закладів освіти Єланецької селищної ради на 2022-2027 роки, створення філії комунального закладу «Єланецька дитячо-юнацька спортивна школа» Єланецької селищної ради Миколаївської області на базі Куйбишевського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Єланецької селищної ради Миколаївської області (відділення баскетбол) та про прийняття проєкту рішення «Про ліквідацію Нововолодимирівської філії Єланецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів Єланецької селищної ради Миколаївської області у 2022 році та затвердження заходів».

     Пропозиції та зауваження, висловлені депутатами під час пленарного засідання, будуть відпрацьовані та розглянуті на наступній черговій сесії.

Прес-центр Єланецької селищної ради

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь