23 жовтня 2021 року у центрі Єланця висадили «Алею троянд»

Дата: 23.10.2021 13:14
Кількість переглядів: 1862

Фото без опису

Ідея проекту з’явилась у селищного голови Любові Баденко  не випадково, адже колись тут дійсно була алея троянд. А допомогла в її реалізації Інна Шалдіна.

За власні кошти  працівники селищної ради придбали 405  кущів сортових троянд. У  висадці троянд взяли участь працівники апарату, відділу фінансів, відділу освіти та спорту, служби у справах дітей, Центру надання адміністративних послуг, благоустрою селищної ради, а також долучилися працівники Єланецького ЗЗСО, Єланецької гуманітарної гімназії та Єланецьких  ДНЗ.

В центрі алеї буде три кола з троянд, під час цвітіння ансамбль з яких милуватиме око гарно підібраними кольорами, відтінками, а головне чаруючим ароматом. Паралельно з бордюром були висаджені троянди рядком, щоб можна було помилуватися зблизька на різнобарв’я кольорів та різноманітність сортів.

 Сподіваємось, що жителі селища допоможуть вберегти від понівечення і крадіжок чарівні троянди та вже навесні почнуть цвісти перші невеличкі квіти і милуватимуть нас своєю чарівністю.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь