Засідання постійної комісії селищної ради з питань житлово-комунального господарства, приватизації та майна комунальної власності, депутатської діяльності, етики, законності, захисту прав людини та антикорупційної діяльності

Дата: 19.10.2021 16:21
Кількість переглядів: 1400

                 19 жовтня  відбулося засідання постійної комісії селищної ради з питань житлово-комунального господарства, приватизації та майна комунальної власності, депутатської діяльності, етики, законності, захисту прав людини та антикорупційної діяльності.

          На порядок денний засідання було винесено 16 питань. Розглядались проекти рішень про внесення змін до бюджету Єланецької селищної ради;  затвердження зведених кошторисних розрахунків по проведенню поточних ремонтів в закладах дошкільної освіти, культури та вуличного освітлення.  Також одними із питань порядку денного засідання комісії було обговорення Порядку проведення громадського обговорення кандидатури старости в старостинських округах Єланецької селищної територіальної громади та внесення змін до Положення про конкурс серед населених пунктів Єланецької селищної ради на кращий санітарний стан та благоустрій території.

             З питань, що розглядались на засіданні комісії,  внесені пропозиції  та рекомендовано селищному голові винести  їх на розгляд чергової сесії.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь