Засідання постійної комісії селищної ради з питань планування бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку та інвестицій

Дата: 18.10.2021 17:47
Кількість переглядів: 1491

Фото без опису

В рамках підготовки до чергової сесії селищної ради сьогодні, 18 жовтня 2021 року,  під головуванням Тетяни Гавенко відбулося засідання постійної комісії селищної ради з питань планування бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку та інвестицій. У засіданні комісії  взяли участь селищний голова Любов Баденко, перший заступник селищного голови Олександр Селютін, заступник селищного голови Людмила Клобукова, секретар селищної ради Анастасія Дереглазова, начальник фінансового відділу селищної ради Алла Склярова, старости та розпорядники бюджетних коштів.

В ході засідання було розглянуто  6 питань. Депутати внесли доповнення до Програми економічного і соціального розвитку Єланецької селищної ради на 2021-2023 роки, погодили пропозиції щодо утворення дев’яти  старостинських округів, обговорили проект  Порядку проведення громадського обговорення кандидатури старости в старостинських округах Єланецької селищної територіальної громади, детально  обговорили питання внесення змін до бюджету громади на 2021 рік.

Присутні опрацювали питання порядку денного чергової сесії, дійшли до згоди з усіх питань та прийняли рішення щодо внесення їх на розгляд 14 сесії селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь