Привітання з Днем захисників та захисниць України

Дата: 13.10.2021 15:17
Кількість переглядів: 1724

Шановні захисники,  захисниці України та жителі Єланецької  громади!

 

        Прийміть щирі вітання з Днем захисників та захисниць України, Днем Українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці! Ці знаменні дати уособлюють мужність і героїзм визволителів рідної землі, захисників незалежності і територіальної цілісності України.

         У цей святковий день висловлюю вдячність всім, хто сьогодні несе службу у лавах Збройних Сил, вдень і вночі охороняючи спокій мирних громадян.

        У Єланецькій громаді на сьогодні залишився 1 учасник бойових дій Другої світової війни – Герасимчук Гнат Данилович, проживають 42 учасника Другої світової війни, 37 учасників бойових дій на території інших держав, 43 учасника ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та 205 учасників антитерористичної операції. На жаль, маємо і трьох загиблих учасників АТО - Отреп’єв Олександр, Гриза Едуард і Кузін Ігор.  

         Схиляємо голови у жалобі за тими, хто віддав життя за Україну. Впевнена, що українські військовослужбовці й надалі будуть надійним гарантом суверенітету та цілісності нашої держави.

         Сердечно бажаю вам родинного щастя, козацького здоров’я, невичерпної енергії, добра та наснаги на успішні починання на користь Вітчизні. Нехай єднає нас світло віри і допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці.

 

 З повагою, Єланецький селищний голова Любов Баденко

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь