Урочисте святкування Дня села Нововасилівка

Дата: 11.10.2021 14:14
Кількість переглядів: 1981

«Моє рідне село! Моя добра велика родина!

Процвітання тобі побажаю я знову і знов.

Хай щаслива зоря, земляки мої, вас не покине,

Нехай з вами завжди будуть віра, надія, любов!»

Фото без опису

        Чимало таких теплих звернень прозвучало до жителів сіл Нововасилівка, Федоромихайлівки та Іванівки. Адже цієї суботи відбулося урочисте святкування Дня села Нововасилівка. Для місцевих жителів це свято – ще один  привід зібратися разом, поспілкуватися, послухати музичні композиції, подивитися на виступи односельчан, порадіти їхнім творчим успіхам. В цей день з’їжджаються до свого рідного куточка люди, які тут народилися, виросли, де відчували справжню материнську ласку та турботу, мудрі поради батька.

         Розпочалося свято ярмарком, на якому кулінари громади частували присутніх запашними традиційними стравами, а також продавали та купували. А потім всі гуртом завітали до сільського Будинку культури на прекрасний святковий концерт. Місцеві аматори разом з творчим колективом  ЦКД «Зоря» підготували цікаву та змістовну програму. За традицією, вітали найстарших і наймолодших жителів, подружні пари, які відсвяткували золоте весілля. Щедрі оплески лунали на адресу трудових колективів села – їм усім було присвячено музичні вітання.

Фото без опису

 Фото без опису   

    Із теплими словами до жителів звернулася староста села Людмила Полякова. Вітаючи односельчан зі святом, Людмила Іванівна подякувала людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села. Дякувала спонсорам  за матеріальну допомогу для проведення благоустрою села, придбання обладнання для харчоблоку школи та депутатам Тетяні Лептузі і Анатолію Селіщеву за допомогу у проведенні свята.  Також побажала селу розквіту, жителям міцного здоров’я та добробуту, наголосивши, що такі свята дають людям надію на краще життя і спонукають вірити в себе і у свої можливості.

Фото без опису

         Привітати з такою важливою подією до села завітали почесні гості – Єланецький селищний голова Любов Баденко,  депутати Єланецької селищної ради  Тетяна Гавенко, Тетяна Лептуга, Анатолій Селіщев та старости сіл громади, які побажали всім присутнім щастя, здоров’я, тепла і достатку в кожній родині, а селу Нововасилівка – стабільності та процвітання. Голова громади підкреслила, що щоденна праця жителів села, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу. Закликала увсіх разом прикласти максимум зусиль для того, щоб село Нововасилівка розвивалося, оновлювалося і змінювалося на краще.

Фото без опису        Це свято дало можливість кожному відчути себе частиною великої родини. Отож залишається побажати жителям Нововасилівки й надалі такої згуртованості, яку вони проявили під час святкування Дня села. Нехай сільський родовід кожного року проростає пагонами нових поколінь.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь