День села Маложенівка

Дата: 01.10.2021 15:05
Кількість переглядів: 2273

    Фото без опису

     Кожне село має свою давню історію. Не виключенням є і Маложенівка. Історія його багата й цікава. Тут традиції та звичаї предків передаються з покоління в покоління.

       1 жовтня на святковому майданчику було весело та гамірно. Громада та запрошені гості зібралися, щоб не тільки відсвяткувати, а й вшанувати працівників, які збагачують статок села своєю працею, представників старшого покоління, мудрих наставників.

         Усіх присутніх на святі привітали Єланецький селищний голова Любов Баденко, староста  села Тетяна Козуб, староста сіл Калинівка, Новоолександрівка, Уральське та Водяне Володимир Булах, староста села Велика Солона Людмила Катанова,  староста сіл Водяно-Лорине та Семенівка Тетяна Кирильчук,  староста сіл Возсіятське та Ковалівка Тетяна Свиденко та староста сіл Ясногородка, Крутоярка, Гражданка, Новоявленка, Михайлівка, Півні та Бугорок Руслан Готшалюк.

         Завдяки зусиллям та творчому підходу мешканців села захід відбувся у теплій атмосфері на високому рівні. Подію прикрасив святковий концерт, церемонія нагородження мешканців села.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь