27 вересня – Всеукраїнський День дошкілля!

Дата: 24.09.2021 13:58
Кількість переглядів: 1094

Фото без опису

    Шановні вихователі та працівники закладів дошкільної освіти!

         Професія вихователя вимагає від людини глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до дітей та своєї справи. Виховання наших дітей на початку їхнього життєвого шляху – не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майже все наше майбутнє. Той фундамент, який закладається в нас з самого дитинства, служить нам опорою і основою в подальшому житті.

         Особливі слова подяки працівникам дошкільних закладів, які знаходяться на території нашої громади, за віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм.  Саме Ви виховуєте наше майбутнє покоління, навчаєте дітей азів самостійності, правилам поведінки у суспільстві, готуєте до шкільного життя та виховуєте справжніх патріотів нашої держави.

         Дорогі працівники дошкільного виховання: завідуючі, вихователі, помічники, методисти, музичні керівники! Прийміть щирі вітання з Вашим професійним святом. Хай доля сторицею віддячить Вам за невтомну працю. Міцного Вам здоров’я, творчості й наснаги. Нехай життя буде сповнене незгасною енергією, любов’ю вихованців, підтримкою батьків та теплотою рідних.

З повагою,

Єланецький селищний голова Любов Баденко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь