Об’їзд об’єктів будівництва

Дата: 22.09.2021 16:49
Кількість переглядів: 1128

Фото без опису

Учора, 21 вересня 2021 року, перший заступник селищного голови Олександр Селютін та заступник селищного голови Людмила Клобукова  з робочим візитом відвідали об’єкти громади, на яких ведуться ремонтні та будівельні роботи в рамках  виконання заходів Програми соціально - економічного розвитку Єланецької селищної ради на 2021-2023 роки.

Так, було проінспектовано хід капітального ремонту покрівлі Великосербулівської клубної філії підрядною організацією ТОВ «КОМПАНІЯ ПАУЕР БУД»  в селі Великосербулівка, визначено ряд першочергових заходів, які необхідно виконати, аби запобігти руйнації стелі  у разі погіршення погодних умов. Також посадовці ознайомилися  з ходом будівельних робіт по двох об’єктах в селі Калинівка. На фінішній прямій облаштування тротуарною плиткою  навколишньої території біля  пам’ятника та встановлення пандуса біля Калинівського ФАПУ. Роботи по реалізації проєктів у громаді продовжуються.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь