Єланецька громада взяла участь у фестивалі-презентації креативно-творчого простору «Химери дикого Степу»

Дата: 19.09.2021 18:04
Кількість переглядів: 1090

Учора, 18 вересня, делегація з Єланецької громади на чолі з заступником селищного голови Людмилою Клобуковою і старостою села Калинівка Володимиром Булахом взяла участь у фестивалі-презентації креативно-творчого простору «Химери дикого Степу», яка відбулася в селі Троїцьке Новоодеської територіальної громади.

На жаль, погодні умови і затяжний рясний дощ внесли свої корективи та  зашкодили демонстрації різних локацій на фоні природи у долині річки Південний Буг, тому дійство розгорнулося у сільському Будинку культури.

Єланеччина  була представлена  двома креативними туристичними локаціями : «Тихий хутір» та  «Туристична Єланеччина: природний заповідник «Єланецький степ». Усі охочі отримали рекламні буклети про мальовничі куточки  нашої громади, мали змогу помилуватися чудовими краєвидами «Тихого хутора» та «Єланецького степу», представленими на фотовиставці, вишитими рушниками та серветками, виробами народних умільців, чудовими картинами та виробами з природних матеріалів вихованців Будинку творчості школярів. І все це дійство супроводжувалося виступами творчих колективів, майстер-класами і театральними виступами учасників фестивалю. Чудовий настрій глядачам подарував  ансамбль Калинівського сільського будинку культури  «Вербиченька», який  торкнувся  струн серця кожного присутнього та спонукав до запальних танців. Захід був цікавий і насичений, гостей пригощали знаменитим «Троїцьким борщем», пампушками і варениками. А  від Єланецької громади кожен охочий мав можливість  посмакувати караваєм, вертутами, рогаликами, солодкою випічкою та тортами.

Усі отримали приємні враження та сподівання на розвиток туризму в нашому степовому краю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь