Засідання 12 сесії селищної ради восьмого скликання

Дата: 17.09.2021 16:36
Кількість переглядів: 904

Фото без опису

16 вересня 2021 року відбулося пленарне засідання 12 сесії селищної ради восьмого скликання під головуванням селищного голови Любові Баденко. Відповідно до порядку денного було розглянуто 56 питань, із них 33 земельні питання.

Попередньо всі питання були розглянуті та погоджені на засіданнях постійних комісій Єланецької селищної ради.

Депутатами внесені зміни до рішення сесії №7 від 27.11.2020 року «Про   утворення виконавчого комітету ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу» та  внесені доповнення до Комплексної  Програми соціального захисту населення «Турбота» щодо забезпечення безоплатного спорудження та/або відшкодування рідним загиблого витрат на спорудження надгробка на могилі загиблого учасника АТО/ООС, який складається з постаменту - обеліска та надгробної плити з природного каменю (в розмірі 25 тис. грн).

Одноголосно проголосували за затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єктів будівництва «Поточний ремонт каналізаційної системи Комунального закладу «Нововасилівський заклад дошкільної освіти «Сонечко» Єланецької селищної ради Миколаївської області» за адресою: вул. Шкільна, 9 в с. Нововасилівка Єланецької селищної ради Миколаївської області»; «Облаштування території навколо пам’ятника в с.Нововасилівка, Єланецької селищної ради Миколаївської області»; «Поточний ремонт системи водопостачання та каналізації харчоблоку Нововасилівського закладу загальної середньої  освіти І-ІІІ ступенів Єланецької селищної ради Миколаївської області за адресою: вул. Шкільна, 9  в с. Нововасилівка Єланецької селищної ради Миколаївської області»; «Капітальний ремонт дорожнього покриття по проспекту Незалежності в смт. Єланець Миколаївської області»; «Капітальний ремонт дорожнього покриття по провулку між вулицею Космічною та вулицею Т.Шевченка в с. Маложенівка Єланецької селищної ради Миколаївської області»; «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Шкільній в с. Нововасилівка Єланецької селищної ради Миколаївської області»; «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Шкільній в с. Нововолодимирівка Єланецької селищної ради Миколаївської області»; «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Азарова в с. Малоукраїнка Єланецької селищної ради Миколаївської області».

Прийняли рішення про  призначення та виплату стипендій обдарованим та здібним дітям, колективам, переможцям обласних інтелектуальних, творчих конкурсів та спортивних змагань у 2020/2021 навчальному році, проєкт рішення «Про ліквідацію Малодворянської філії Возсіятського ліцею Єланецької селищної ради Миколаївської області у 2022 році та затвердження заходів» та ліквідацію Малодворянського ЗДО «Промінець» Єланецької селищної ради Миколаївської області. Також затвердили Положення про конкурси на зайняття вакантних  посад директора, консультанта та психолога комунальної установи «Єланецький Центр професійного розвитку педагогічних працівників», а також затвердили мережу функціонуючих закладів загальної середньої освіти  Єланецької селищної ради у 2021/2022 навчальному році.

Пропозиції та зауваження, висловлені депутатами під час пленарного засідання, будуть відпрацьовані та розглянуті на наступній черговій сесії.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь