17 вересня - День рятівника

Дата: 17.09.2021 10:59
Кількість переглядів: 1045

Фото без описуСьогодні, 17 вересня, в Україні відзначають День рятівника. З цієї нагоди в 15 Державній пожежно-рятувальній частині 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Миколаївській області відбулися урочисті заходи.

Привітати працівників галузі та вручити їм Почесні грамоти Єланецької селищної ради завітали Єланецький селищний голова Любов Баденко та перший заступник селищного голови Олександр Селютін.

За сумлінне виконання службових обов’язків, високий фаховий рівень, мужність, постійну готовність до боротьби з надзвичайними ситуаціями та з нагоди відзначення Дня рятівника нагороджено:

БАЛУТУ ДМИТРА ОЛЕКСАНДРОВИЧА - пожежного - рятувальника 15 ДПРЧ 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Миколаївській області, молодшого сержанта служби цивільного захисту;

ГОЛОВАТЮКА ВІТАЛІЯ ОЛЕКСАНДРОВИЧА - командира відділення 15 ДПРЧ 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Миколаївській області, старшого прапорщика служби цивільного захисту

УСА ІВАНА СЕРГІЙОВИЧА - диспетчера 15 ДПРЧ 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Миколаївській області, молодшого сержанта служби цивільного захисту.

Фото без описуФото без описуФото без опису

ШАНОВНІ РЯТУВАЛЬНИКИ ЄЛАНЕЧЧИНИ!

Щиро вітаємо з професійним святом – Днем рятувальника! Щороку вересень приносить для вас приємний святковий день, нагадуючи що ваша професія об’єднує сильних духом людей, котрі з честю забезпечують надійний захист національного багатства, життя людей від вогню та стихії.

Рятувальники, працівники цивільного захисту та пожежної охорони, ви цілодобово підтримуєте постійну готовність до боротьби з незваним лихом і завжди готові якнайшвидше допомогти тим, хто найбільше потребує невідкладної допомоги. Ви мужні люди, які в мирний час завжди на варті. Прийміть щиросердечні слова вдячності за вашу працю, самовіддане служіння людям.

 Вітаємо вас усіх зі святом! Бажаємо міцного здоров'я, щастя, якомога менше тривожних викликів, твердості духу та успіхів у благородній справі служіння Україні та її народу.

Миру всім і злагоди, і нехай Господь оберігає вас від усіх негараздів!

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь