Виїзний прийом медико -технічної бригади Миколаївського державного експериментального протезно -ортопедичного підприємства

Дата: 16.09.2021 16:23
Кількість переглядів: 776

Фото без опису

15 вересня вже вдруге в поточному році відбувся виїзд медико -технічної бригади Миколаївського державного експериментального протезно -ортопедичного підприємства до Єланецької громади у складі лікаря ортопеда-травматолога   Троянова С.В. та техніка- протезиста Прокопчука В.Ю.

На прийомі було 10 осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які потребують допомоги в забезпечені протезно-ортопедичними виробами.

Головне правило в роботі спеціалістів цього  підприємства – задоволення потреб осіб з фізичними вадами, яких вони обслуговують, від того, наскільки уважно, доброзичливо зустрінуть людину, оперативно оформлять замовлення, якісно виготовлять продукцію - залежить і авторитет підприємства в цілому.

Високий професіоналізм, чуйність, готовність йти назустріч побажанням кожного замовника, пристосовуючи виріб до індивідуальних потреб, характеризують стиль роботи спеціалістів протезно-ортопедичного підприємства.

Всі хто був на прийомі у спеціалістів МТБ у цей день залишилися задоволені та вдячні їм за роботу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь