Громадські слухання в селі Возсіятське

Дата: 14.09.2021 17:17
Кількість переглядів: 689

Фото без опису

14 вересня 2021 року під головуванням Єланецького селищного голови Любові Баденко в с.Возсіятське відбулись громадські слухання щодо врахування інтересів територіальної громади при обговоренні проєкту містобудівної документації «Детальний план території з метою зміни цільового призначення з «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд» на «для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства» та метою вивчення можливості розміщення АЗС та АГЗП.

           Відповідно до Порядку проведення громадських слухань проект містобудівної документації було розміщено на офіційному сайті Єланецької селищної ради, матеріали проєкту в паперовому вигляді для ознайомлення громадськості та зацікавлених осіб знаходились у відповідальної особи за забезпечення організації розгляду пропозицій за адресою: смт Єланець, вул. Паркова, 15А, каб.24. 

Архітектором Атанасовим Олегом Опанасовичем  представлено проєкт містобудівної документації.

В проведенні громадських слухань зареєструвалось 66 учасників. Зауважень, пропозицій або заперечень від учасників під час проведення слухань не надійшло.

         За результатами обговорення учасниками громадських слухань одноголосно прийнято рішення  підтримати зазначений проєкт детального плану та затвердити запропонований текст резолюції громадських слухань.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь