Засідання постійної комісії селищної ради з питань планування бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку та інвестицій

Дата: 08.09.2021 17:34
Кількість переглядів: 1020

Фото без опису

Сьогодні, 8 вересня 2021 року, депутати селищної ради під головуванням Тетяни Гавенко  провели чергове засідання постійної  комісії  селищної ради з питань планування бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку та інвестицій, у якому взяли участь селищний голова Любов Баденко, секретар селищної ради  Анастасія Дереглазова, перший заступник селищного голови Олександр Селютін, заступник селищного голови Людмила Клобукова, начальник фінансового відділу Алла Склярова, головні розпорядники коштів селищного бюджету та старости сіл.

Депутати обговорили хід виконання  бюджету Єланецької селищної територіальної громади за 8 місяців  2021 року, прорахували очікувані надходження до кінця року в розрізі населених пунктів,  декларування доходів громадян, стан використання, укладення договорів та надходження коштів від оренди державних земель. Окремо зупинились на питаннях внесення змін до бюджету Єланецької селищної територіальної громади на 2021 рік. Разом з головними розпорядниками бюджетних коштів та старостами сіл  проаналізували надані клопотання щодо виділення та перерозподілу коштів та задовольнили найнагальніші потреби.

Було заслухано інформацію начальника відділу економічного розвитку, інвестицій та проєктування селищної ради Людмили Орел-Соколової про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку Єланецької селищної ради на 2021-2023 роки та здійснені заходи щодо  розроблення Стратегії розвитку громади.

Про призначення та виплату стипендій обдарованим та здібним дітям, колективам, переможцям обласних інтелектуальних, творчих конкурсів та спортивних змагань у 2020/2021 навчальному році і затвердження мережі функціонуючих закладів загальної середньої освіти  Єланецької селищної ради у 2021/2022 навчальному році ознайомила начальник відділу освіти та спорту Єланецької селищної ради Тетяна Бурлака.

Крім того, учасники засідання обговорили проєкт Угоди про співробітництво між Вознесенською районною радою та Єланецькою  територіальною громадою та ознайомилися з проектно-кошторисною документацією та зведеними кошторисними розрахунками вартості об’єктів будівництва комунальної власності Єланецької селищної ради. Наостанок селищний голова Любов Баденко оголосила членам профільної постійної комісії перелік питань, які пропонуються на розгляд чергової  12 сесії селищної ради восьмого скликання.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь