Актуальні питання нового навчального року!

Дата: 03.09.2021 16:05
Кількість переглядів: 1145

Фото без опису

03 вересня 2021 року  відбулася нарада керівників закладів дошкільної та загальної середньої освіти за участю Любові Баденко, Єланецького селищного голови, заступника начальника управління – начальника відділу запобігання надзвичайним ситуаціям  Вознесенського РУ ГУ ДСНС України в Миколаївській області Д.С. Петренка та головного інспектора відділу запобігання надзвичайним ситуаціям  Вознесенського РУ ГУ ДСНС України в Миколаївській області Лептуги В.Р.

Перед початком нарада Баденко Л.В., Єланецький селищний голова, представила Бурлаку Т.Ю., начальника відділу освіти та спорту Єланецької селищної ради, привітала присутніх з початком нового навчального року! Побажала новопризначеному керівнику та освітянам громади подальших успіхів. До привітань приєдналися: Дереглазова А.В., секретар селищної ради, Селютін О.М., перший заступник селищного голови та Клобукова Л.В., заступник селищного голови.

Фото без опису

Фото без опису

Порядком денним було передбачено розгляд питань:

  • Про інформаційно-розяснювальну роботу в рамках підготовки Стратегії розвитку Єланецької громади/
  • Про здійснення заходів з охорони праці та безпеки життєдіяльності в закладах освіти у 2021/2022 навчальному році.
  • Про заходи щодо усунення порушень вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки, виявлених під час перевірок закладів освіти у 2021 році.
  • Про особливості організації освітнього процесу у 2021/2022 навчальному році в умовах поширення коронавірусної хвороби (СОVID-19).

Фото без опису

Гінкул Володимир Сергійович, головний спеціаліст відділу економічного розвитку, інвестицій та проектування Єланецької селищної ради, ознайомив учасників наради з заходами щодо підготовки Стратегії розвитку Єланецької територіальної громади, надав анкети-опитувальники щодо оцінки якості освітньої галузі.

Фото без опису

Про першочергові завдання з питань організації охорони праці і безпеки життєдіяльності інформував Головань Б. А., фахівець з охорони праці Єланецького ЗЗСО І–ІІІ ступенів.

Фото без опису

Про основні вимоги щодо техногенної та пожежної безпеки в закладах освіти інформували заступник начальника управління – начальника відділу запобігання надзвичайним ситуаціям  Вознесенського РУ ГУ ДСНС України в Миколаївській області Д.С. Петренко та головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям  Вознесенського РУ ГУ ДСНС України в Миколаївській області Лептуга В.Р. Учасникам наради продемонстрували різні види вогнегасників та обговорили ситуації щодо їх застосування.

Фото без описуФото без опису

 

Мазур Л.В., медична сестра відділу освіти та спорту Єланецької селищної ради, ознайомила присутніх із Постановою Головного державного санітарного лікаря України від 26 серпня 2021 року № 9 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку з поширенням корона вірусної хвороби (СОVID-19).

Піднімалося питання щодо вакцинації педагогічних працівників, нових вимог до харчування, тощо.

За результатами наради надано протокольні доручення.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису???????

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь