Привітання з Днем знань

Дата: 01.09.2021 11:00
Кількість переглядів: 581

Фото без опису

1вересня - День знань

Дорогі діти! Шановні вчителі!

 

           Вітаю вас із чудовим хвилюючим святом — Днем Знань!

         Свято 1-го вересня – це початок нової сторінки у житті учня та студента, це новий етап для кожного навчального закладу, кожної школи, ВУЗу. До навчального року з хвилюванням готуються усі: від найменших першокласників, які сьогодні вперше переступають поріг школи, до студентів, які опановують майбутню професію.

        Також це свято для усіх вчителів, викладачів, працівників освіти. Вам довірено найбільше багатство нашої країни – діти. Тож дякуємо вам за щоденну самовіддану працю, розуміння, турботу, мудрість і терпіння, ми вдячні вам за те, що ви виховали багато поколінь свідомих українців і щиро ділитеся своїми знаннями. Бажаємо вам, на довгі роки залишатися носіями всього нового, передового і прогресивного, успіхів у вашій праці виховання та навчання підростаючого покоління, вдалої реалізації ваших професійних планів та задумів, гарних учнів, здоров’я, сімейного затишку, добра, достатку і мирного неба над головою!

         Шановні учні! Вітаємо вас з Днем знань  та початком нового навчального року, бажаємо вам миру, добра, успіхів в навчанні та здобутті нових знань, нових позитивних вражень в шкільному житті!

         Бажаю всім вам міцного здоров’я, натхнення та здійснення заповітних мрій.

      Впевнено підкоряйте найскладніші вершини знань і завжди пам’ятайте, що ви – Українці.

 

З повагою,

Єланецький селищний голова Любов Баденко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь