Засідання виконавчого комітету Єланецької селищної ради

Дата: 31.08.2021 16:51
Кількість переглядів: 707

Фото без опису

Сьогодні, 31 серпня, відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради, яке провела селищний голова Любов Баденко. Під час засідання було розглянуто низку питань, що стосуються різних сфер життєдіяльності громади.

         У рамках засідання, після обговорення, ухвалено рішення, що стосувались захисту прав дітей, розглянуто заяви про надання дозволу на видалення зелених насаджень, присвоєння поштової адреси, надання дозволу на влаштування басейну для привозної води, взяття на квартирний облік, облаштування обмежувача в’їзду великовагових транспортних засобів в с. Велика Солона.

         Було розглянуто заяви, що стосувалися надання одноразової матеріальної допомоги на лікування, з тяжким матеріальним станом. Після тривалої дискусії заяви у зв’язку з підтопленням городів жителів смт Єланець, сіл Півні, Крутоярка, Велідарівка та Маложенівка перенесено на розгляд позачергового засідання виконавчого комітету, який відбудеться у першій половині вересня 2021 року.

         Затверджено ціну на воду очищену та технічну, яка подається із свердловин та Бювету. Ціна на воду технічну складає з 01.09.2021 р. по 31.12.2021 р. – 25 грн. за 1 м. куб. у селах Федоро-Михайлівка, Ольгопіль, Возсіятське. Ціна на воду очищену (бюветну) складає – 10 коп. за 1 л. у селах Ясногородка та Возсіятське.

         Головний лікар КНП «Єланецький ЦПМСД» Валентина Мачушенко інформувала членів виконкому про заходи з проведення кампанії по вакцинації населення Єланецької територіальної громади від коронавірусної хвороби COVID-19, а також закликала членів виконкому зробити щеплення та активно долучитися до роз’яснювальної роботи серед населення нашої громади про необхідність вакцинації і таким чином вберегти себе та своїх близьких від зараження.

         Детальну інформацію було надано начальником фінансового відділу Єланецької селищної ради Аллою Скляровою про затвердження плану заходів щодо складання проєкту бюджету на 2022 рік, а також схвалення прогнозу бюджету Єланецької селищної територіальної громади на 2022-2024 роки.

         Також, членами виконкому прийнято рішення про затвердження заходів з нагоди святкування Дня селища Єланець.

         За результатами розгляду питань порядку денного були винесені виважені та обґрунтовані рішення та взяті на контроль до їх повного виконання.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь