День села в Калинівці

Дата: 30.08.2021 10:29
Кількість переглядів: 1006

Фото без опису

День села  – це свято єднання

 

    Село Калинівка -  то велика і дружня родина, це наші славні земляки: вчителі, інженери, агрономи, юристи, землероби, тваринники, механізатори, які живуть з нами та в інших місцях, але тут пройшло їх босоноге дитинство, незабутня юність. Берегти славні традиції, звичаї та свята рідного села, примножувати здобутки його на радість дітям, берегти село, не цуратися його свят і буднів - святий обов’язок кожного.

Сонячного суботнього дня, 28 серпня, завітало свято у Калинівку.

Фото без опису

Із теплими словами до своїх односельців звернувся староста Володимир Булах. Вітаючи односельчан зі святом, Володимир Миколайович подякував тим людям, які небайдужі до проблем села та беруть активну участь у його  житті. Побажав  всім односельцям розквіту, міцного здоров’я та добробуту, наголосивши, що такі свята дають людям надію на краще життя і спонукають вірити в себе і у свої можливості.

Фото без опису

   У цей день на свято завітали Єланецький селищний голова Любов Баденко, секретар Єланецької селищної ради Анастасія Дереглазова, депутат Єланецької селищної ради Людмила Присяжнюк, начальник відділу культури, молоді, туризму та охоронни культурної спадщини  Єланецької селищної ради Тетяна Савельєва та старости сіл.  

Фото без описуФото без описуФото без опису

  Любов Василівна  привітала  усіх присутніх зі святом  та підкреслила, що  щоденна праця жителів села, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу. «Бажаю вам миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій. Ми разом з вами будемо прикладати максимум зусиль, щоб ваше село розвивалося, оновлювалося і змінювалося на краще, зростав його економічний і культурний потенціал».

   Потім розпочався  святковий концерт, де музичні вітання жителям села чергувалися з врученням подарунків.

   Ведучі свята від усього серця вітали теплими словами учасників АТО (ООС). Були відзначені подружжя Бондарчуків Петра та Валентини, які відзначили своє 60-річчя, наймолодші пари -  подружжя Лозових Миколи та Вероніки, Лашків Віталія та Аліни, вручивши їм подарунки.

Вітали жителів села, які в цьому році святкували, або будуть святкувати ювілейну дату 90 років – Мілейко Катерину та Швидку Марію.

 Щирі слова в свою адресу почули і троє немовлят, які народилися в цьому році.

   Приємний настрій всім глядачам протягом кількох годин дарували аматори сцени Калинівської клубної філії, завітали гості із Маложенівської клубної філії, які своїм талантом та піснями привітали сусідів із днем села. Своїми чаруючими голосами, своїм артистизмом вони додали усім учасникам Дня села гарного настрою.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

У центрі села була  організована виставка «Таланти одного села », де були представлені творчі роботи односельців.

    До уваги селян та гостей свята були представлені фотозони.  Присутні мали змогу придбати та поласувати смаколиками, які приготували Калинівські господині.

   Розвагою для наймолодших гостів свята стали солодка вата, стрибки на батутах. І все це створювало атмосферу святковості.

    Отож залишається побажати Калинівці й надалі такої згуртованості, яку вони проявили під час святкування Дня села.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь