26 серпня 2021 року відбулося пленарне засідання 11 позачергової сесії селищної ради восьмого скликання

Дата: 26.08.2021 17:25
Кількість переглядів: 756

Фото без опису

 Сьогодні, 26 серпня 2021 року, відбулося пленарне засідання 11 позачергової сесії селищної ради восьмого скликання під головуванням селищного голови Любові Баденко. Відповідно до порядку денного було розглянуто 14 питань.

 

Попередньо всі питання були розглянуті та погоджені на постійній комісії з питань планування бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку та інвестицій. 

 

Депутатами внесені зміни до Програми «Громадське здоров’я Єланеччини» на 2021–2023 роки» та  «Програми розвитку освіти Єланеччини на 2021–2025 роки».

Одноголосно проголосували за затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єктів будівництва «Капітальний ремонт по облаштуванню території біля меморіалу загиблих у Вітчизняній війні в парку с. Калинівка Єланецької селищної ради Миколаївської області», «Поточний ремонт ліній зовнішнього освітлення в с. Малодворянка», «Поточний ремонт в приміщенні адміністративно - господарської будівлі по вул. Центральна, 20 в с.Водяно-Лорине, Єланецького району, Миколаївської області» та «Капітальний ремонт інженерних мереж. Система автоматичної пожежної сигналізації і система керування евакуюванням (в частині системи оповіщення про пожежу і покажчиків напрямку евакуювання) учбового корпусу (літ. А-1)  Єланецької гуманітарної гімназії за адресою: Миколаївська область, Єланецький район, смт, Єланець, вул. Паркова, 25-А».

Прийняли рішення  про затвердження Положення про Цільовий фонд   Єланецької селищної територіальної громади та про внесення змін до бюджету Єланецької селищної територіальної громади на 2021 рік.

Депутати погодили звільнення Бурлаки Тетяни Юріївни  з посади заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради, за її згодою,  в порядку переведення до відділу освіти та спорту Єланецької селищної ради.

Також внесено зміни до Регламенту селищної ради щодо утворення Погоджувальної ради, яка має право вносити пропозиції щодо річного та перспективного планів роботи селищної ради; розглядати та погоджувати пропозиції щодо проектів порядку денного сесій; попередньо обговорювати кандидатури, які обираються чи затверджуються радою та розглядати інші питання діяльності ради. До складу Погоджувальної ради з правом ухвального голосу входять селищний голова, секретар селищної ради, керівники депутатських груп та фракцій та голови постійних комісій селищної ради. У роботі Погоджувальної ради можуть брати участь   заступники селищного голови з питань діяльності  виконавчих органів ради з правом дорадчого голосу та інші запрошені особи.

 Пропозиції та зауваження, висловлені депутатами під час пленарного засідання, будуть відпрацьовані та розглянуті на наступній черговій сесії.

 

Прес-центр Єланецької селищної ради

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь