Вимоги Канади щодо комерційного переміщення собак віком до восьми місяців

Дата: 26.08.2021 16:23
Кількість переглядів: 276

Канадським агентством з контролю якості харчових продуктів на адресу Держпродспоживслужби надіслано вимоги щодо комерційного переміщення собак віком до восьми місяців для розведення, виставкових / розважальних цілей (постійне перебування), та перепродажу/передачі власнику собаки.

Однією з вимог щодо імпорту є засвідчення офіційним ветеринарним лікарем країни походження факту народження тварин, що експортуються до Канади в розпліднику походження, а також відповідності розплідника походження певним критеріям щодо здоров’я тварин. З цією метою усі собаки віком до восьми місяців, які перевозяться до Канади повинні супроводжуватися формою сертифіката щодо розплідника походження. Зазначений сертифікат повинен видаватися офіційним ветеринарним лікарем, або ветеринарним лікарем уповноваженим компетентним органом країни походження.

Вище зазначений сертифікат опубліковано на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби (https://dpss.gov.ua) у розділі «Сертифікати на експорт з України».

Разом з цим, з 15.05.2021 року усі собаки віком до восьми місяців, які перевозяться до Канади з комерційними цілями для перепродажу/передачі власнику собаки, повинні бути вакциновані проти сказу принаймні за 28 днів до експорту. Зважаючи на те, що стандартною практикою є проведення первинної вакцинації проти сказу згідно з інструкціями виробника вакцини для тварин віком від дванадцяти тижнів або старше, мінімальний вік на момент експорту до Канади має становити шістнадцять тижнів.

Детальна інформація щодо вимог для комерційного переміщення собак віком до восьми місяців до Канади опубліковані на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби (https://dpss.gov.ua) у розділі «Вимоги країн світу».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь