Оголошення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості при розгляді Детального плану території земельної ділянки за адресою: вул. Покровська, 55, с. Возсіятське Єланецької селищної територіальної громади

Дата: 12.08.2021 11:48
Кількість переглядів: 500

Детальний план території розроблений з метою зміни цільового призначення з «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд» на «для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства» та метою вивчення можливості розміщення АЗС та АГЗП.

До складу матеріалів ДПТ входять: оцінка сучасного стану території, архітектурно-планувальне та об’ємно-просторове рішення, план існуючого використання території поєднаний зі схемою проектних планувальних обмежень, схема організації руху транспорту, схема інженерних мереж та споруд та інше.

Замовник: Єланецька селищна рада Вознесенського району Миколаївської області.  

Інвестор:   Горбачов В.

Розробник проекту: ФОП Атанасов.

З проєктом вищезазначеного детального плану території та Звітом про стратегічну екологічну оцінку можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Єланецької селищної ради Вознесенського району Миколаївської області (http://elanecka.gromada.org.ua).

Відповідальна особа за організацію розгляду пропозицій громадськості –  завідувач сектору комунальної власності, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Кирильчук Олена Яківна.

Пропозиції та зауваження щодо проєкту детального плану території та звіту про стратегічну екологічну оцінку, надавати в письмовому вигляді за вищевказаною адресою або на електрону скриньку elan-gkh@ukr.net  

У громадських слуханнях можуть брати участь: повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розробляється документація, або на суміжній з нею; юридичні особи, приміщення яких розташовані на території, щодо якої розробляється документація, в особі їх повнолітніх представників; власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розробляється документація, та суміжній з нею; представники громадських організацій, органів самоорганізації населення, органів місцевого самоврядування, діяльність яких поширюється на відповідну територію.

Строк подання пропозицій та зауважень з 13 серпня 2021 р. до 13 вересня 2021 р. включно.

Громадські слухання щодо врахування громадських інтересів у проекті зазначеного детального плану території та Звіту про стратегічну екологічну оцінку відбудуться               14 вересня 2021 року о 10:00 за адресою:  с.Возсіятське, вул.Покровська, 55 (на території нового будівництва).

ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА, ДОДАТКИ, ГРАФІЧНІ МАТЕРІАЛИ

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь