Дорожній знак відновлено

Дата: 10.08.2021 11:31
Кількість переглядів: 555

Фото без опису

Багато висловлювань та критики було розміщено у соціальній мережі Фейсбук на адресу Єланецької селищної ради щодо занедбаного дорожнього  знаку при в’їзді в селище Єланець на автомобільній дорозі загального користування державного значення (територіальна)Т-15-10 Арбузинка- Єланець-Нова Одеса, що знаходиться на утриманні та обслуговуванні Служби автомобільних доріг у Миколаївській області. Саме через таку підпорядкованість самовільне встановлення, заміна або реконструкція дорожніх знаків заборонена. Перший заступник селищного голови О.Селютін звернувся з офіційним листом  щодо необхідності  його заміни до керівництва Служби автомобільних доріг у Миколаївській області, на який отримано відповідь, що наразі є пріоритетніші напрямки використання коштів і  лише після проведення капітального ремонту цієї дороги будуть встановлені нові дорожні знаки.

Щоб надати знаку «Єланець» естетичного вигляду, Єланецький селищний голова Любов Баденко  звернулася за допомогою до  місцевої майстрині-художниці Оксани Куцовської  з пропозицією виконати роботи по відновленню дорожнього знака. На відновлювальні роботи використано500 грн., при тому, що вартість нового знака складає 2,5 тис.грн.

Всі ми хочемо жити в країні, в якій установи та громадяни відповідально би відносились до виконання своїх обов’язків та повноважень.  Тоді б не довелось направляти численні нагадування про те, що потрібно ремонтувати дороги, встановлювати нові знаки та утримувати узбіччя.

 А нам, мешканцям громади, бажаємо  мати не тільки естетично привабливі дорожні знаки, а й узбіччя без сміття – це залежить саме від нас.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь