До уваги жителів громади

Дата: 29.07.2021 13:57
Кількість переглядів: 1078

Фото без опису

Одним із головних завдань органів місцевого самоврядування є організація благоустрою. Єланецька селищна рада наголошує, що на території громади активізовано роботу комісії щодо проведення  рейдів-перевірок спільно з дільничним інспектором поліції, яка контролює стан утримання об’єктів благоустрою. До керівників установ та мешканців приватних територій, які нехтують правилами благоустрою, застосовуватимуться передбачені чинним законодавством України заходи адміністративного впливу, на порушників    складатимуть адмінпротоколи  для направлення  їх на розгляд адміністративної комісії, що працює при селищній раді, з послідуючим  накладанням штрафів.

Відповідно до статті 152 Кодексу про адміністративні правопорушення України порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів - тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян /340-1360 грн./ і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян /850-1700 грн./.

З початку року за порушення правил благоустрою притягнуто до адміністративної відповідальності 8 осіб, винесено стягнення у вигляді штрафу – 5 особам на суму 9180 грн., попереджено – 1 особу, 2 особам надані усні зауваження.

Шановні мешканці Єланецької громади, підприємці, власники господарських об’єктів і споруд!

 

Селищна  рада закликає усіх до поважного ставлення до навколишнього середовища, цивілізованого поводження з сміттям,  просить  упорядкувати  прибудинкові території, де є непокошені бур’яни, купи сміття, гілок, сухої трави. Наполегливо  просимо мешканців приватних садиб  завозити  будівельні матеріали на територію свого двору, а тих, хто раніше залишив їх  на прилеглій до двору території,  негайно прибрати.

 

З питань щодо вивезення сміття та його утилізації   ркомендуємо звертатись до ЄСКП «Єланецьводопостач» за  тел.9-18-94. 

 

Не залишайтесь байдужими до наших з Вами спільних проблем, зробимо територію нашої громади  чистою, охайною, привабливою !

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь