Селекторна нарада з питань організації тендерів та проведення закупівель для територіальних громад

Дата: 23.07.2021 18:32
Кількість переглядів: 980

23 липня перший заступник Єланецького селищного голови Олександр Селютін взяв участь у селекторній нараді з питань організації тендерів та проведення закупівель для територіальних громад, які беруть участь в інтернет-субвенції, за участі представника Міністерства цифрової трансформації України – керівника проекту розвитку широкосмугового Інтернету – Андрія Набока та заступника голови Миколаївської облдержадміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Романа Пашнєва.

На нараді було розглянуто особливості проведення та  проаналізовано покроковий процес публічних закупівель.

 

Після  завершення селекторної наради Олександр Селютін провів  оперативну робочу нараду з питань реалізації інтернет-субвенції безпосередньо  на території Єланецької громади,  в якій взяли участь представники відділу бухгалтерського обліку, комп’ютерного забезпечення  та звітності Т.Вагіна, М.Рудінський, відділу економічного розвитку, інвестицій та проектування  В.Гінкул  та фінансового відділу О. Димчишина.

 

Як зазначив перший заступник селищного голови, не може не радувати той факт, що із  483,8 млн грн, виділених  урядом територіальним громадам для реалізації проекту “Інтернет-субвенція”, Єланецька  громада  отримає 1,333 млн.грн. Вже цьогоріч у 7 селах нашої  громади (Велика Солона, Водяно-Лорине, Малодворянка, Маложенівка, Малоукраїнка, Нововасилівка, Ольгопіль)  з’являться підключення до стабільного та швидкого Інтернету, а загальна протяжність нових оптичних мереж складе – 77 км. І все це - за кошти держбюджету. Першими підключатимуть об'єкти соціальної інфраструктури: школи, будинки культури, бібліотеки, а також на їх базі запрацюють безкоштовні відкриті точки Wi-Fi!

 

За підсумками наради було надано відповідні доручення та визначено конкретні терміни реалізації заходів.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь