Засідання виконавчого комітету Єланецької селищної ради

Дата: 13.07.2021 16:26
Кількість переглядів: 588

        13.07.2021 р. під головуванням селищного голови Любові Баденко відбулося засідання виконавчого комітету Єланецької селищної ради.  До порядку денного було включено 20 питань. Серед них питання органу опіки та піклування, виділення коштів із бюджету селищної ради жителям нашої громади, які опинилися в складних життєвих обставинах, також питання цивільного захисту, затвердження посадових інструкцій працівників селищної ради, надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами, присвоєння поштової адреси, взяття на квартирний облік та ін.

            Крім того, під час засідання, членом виконкому та депутатом обласної ради Тетяною Демченко було піднято питання легалізації робочих місць, повноти сплати податків, благоустрою населених пунктів громади, на що селищним головою Любов’ю Баденко було зазначено, що  наразі  селищна рада працює в даному напрямку. Зокрема, селищний голова повідомила, що всім старостам було надано доручення надати списки людей, які працюють на відповідних територіях з метою перевірки підприємств, установ та організацій відповідними державними органами у сфері легалізації робочих місць.

          Всі прийняті рішення будуть оприлюднені згідно діючого законодавства та в установлений законодавством термін на офіційному веб-сайті Єланецької селищної ради.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь