Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, соціального розвитку, екології та благоустрою

Дата: 07.07.2021 17:25
Кількість переглядів: 611

            07 липня під головуванням  Валерія Моргуна відбулося засідання постійної комісії селищної ради з питань земельних ресурсів, соціального розвитку, екології та благоустрою. У роботі комісії взяли участь селищний голова Любов Баденко, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів влади Людмила Клобукова, начальник відділу земельних ресурсів та агропромислового розвитку Людмила Шатохіна,  депутати Єланецької селищної ради.

          На порядок денний засідання було винесено 16 питань: затвердження Положення про відділ земельних ресурсів та агропромислового розвитку Єланецької селищної ради, надання дозволів на розробку документації із землеустрою, укладення договорів про відшкодування втрат до бюджету Єланецької селищної ради від недоотримання коштів за фактичне землекористування, внесення змін до договорів оренди та укладення додаткових угод, затвердження документації із землеустрою, укладення договорів.

         Депутати обговорили проєкти рішень, що стосуються земельних відносин на території Єланецької селищної ради. Було внесено пропозиції  і рекомендовано селищному голові винести  питання на розгляд 10 сесії восьмого скликання.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь