Засідання постійної комісії селищної ради з питань соціального захисту, культури, освіти, медицини та спорту, засобів масової інформації, побутового обслуговування населення, молодіжної політики та духовності

Дата: 07.07.2021 17:21
Кількість переглядів: 558

06.07.2021 року відбулося засідання постійної комісії селищної ради з  питань соціального захисту, культури, освіти, медицини та спорту, засобів масової інформації, побутового обслуговування населення, молодіжної політики та духовності.

Було розглянуто питань по 10 проєктах рішень, які внесено до порядку денного 10 сесії 8 скликання Єланецької селищної ради, проведення якої заплановано на 14 липня 2021 року.

Серед актуальних питань освітянської галузі розглянуто питання:

1. Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівників комунальних закладів загальної середньої освіти Єланецької селищної ради Миколаївської області.

2. Про приєднання Нововолодимирівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Єланецької селищної ради Миколаївської області до Єланецького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Єланецької селищної ради Миколаївської області.

3. Про затвердження Порядку направлення дітей закладів освіти Єланецької селищної ради до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку за рахунок коштів коштів місцевого бюджету.

4. Про внесення доповнень до рішення 6 сесії 8 скликання від 29 квітня 2021 року № 4 «Про затвердження Програми розвитку освіти Єланеччини на 2021–2025 роки».

Депутати постійної комісії ознайомилися із Положеннями про  відділи та сектори апарату Єланецької селищної ради, про Почесну грамоту Єланецької селищної ради  та Подяку Єланецької селищної ради, про звання «Почесний громадянин Єланецької селищної ради».

Депутатів постійної комісії проінформовано про підготовку проектно-кошторисної документації по об’єкту «Капітальний ремонт покрівлі Великосербулівської клубної філії комунального закладу «Центр культури і дозвілля «Зоря» Єланецької селищної ради Миколаївської області», що розташований за адресою: вул. Садова, 2, с. Великосербулівка Миколаївської області, про комплексну Програму профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян у Єланецькій селищній раді Миколаївської області на 2021-2026 роки.

Депутати також розглянули проєкт рішення «Про надання згоди на безоплатне прийняття майна з державної власності у комунальну власність Єланецької селищної ради для забезпечення роботи ЦНАП».

Всі питання обговорено, напрацьовано рекомендації з окреслених питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь