Засідання профільної комісії селищної ради з питань планування бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку та інвестицій

Дата: 07.07.2021 11:50
Кількість переглядів: 499

У рамках підготовки до чергової сесії селищної ради, запланованої на 14 липня, 06 липня під головуванням  голови комісії Тетяни Гавенко відбулося засідання профільної комісії селищної ради з питань планування бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку та інвестицій.  У роботі комісії взяли участь селищний голова Любов Баденко, секретар селищної ради  Анастасія Дереглазова, заступники селищного голови Людмила Клобукова та Тетяна Бурлака, начальник фінансового відділу Алла Склярова, головні розпорядники коштів селищного бюджету. На порядок денний засідання було винесено 9 питань.

Депутати проаналізували виконання  бюджету громади за 6 місяців  2021 року і внесли зміни до бюджету Єланецької селищної територіальної громади на 2021 рік. Детально обговорили питання затвердження ставок місцевих податків і зборів на території Єланецької селищної ради з урахуванням пропозицій, що надійшли під час обговорення проекту від підприємців, представників держлісгоспу та товариства мисливців і рибалок.

Також на засіданні були обговорені та рекомендовані для розгляду на сесії питання приєднання Нововолодимирівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Єланецької селищної ради Миколаївської області до Єланецького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, Положення про Почесну грамоту та Подяку Єланецької селищної ради, Положення про звання «Почесний громадянин Єланецької  селищної ради»,  Положення  про відділ

економічного розвитку, інвестицій та проєктування селищної ради та відділ бухгалтерського обліку, комп’ютерного забезпечення та звітності селищної ради, надання згоди на безоплатне прийняття майна з державної власності у комунальну власність Єланецької селищної ради для забезпечення роботи ЦНАП.

 На завершення засідання депутати погодили  проект порядку денного сесії.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь