Н-14: розпочали укладання важкого бетону

Дата: 02.07.2021 17:58
Кількість переглядів: 562

Фото без опису

Капітальний ремонт 8-ми кілометрової ділянки дороги у напрямку Кропивницького вийшов на новий етап. Від межі з Кіровоградською областю розпочались роботи із влаштування важкого цементобетону, завтовшки 26 сантиметрів.

Це фінішний шар дорожнього одягу бетонної дороги. Перед його влаштуванням проводиться стабілізація основи земляного полотна негашеним вапном та цементом для досягнення необхідного модуля пружності. Також посилюється основа, шляхом влаштування шару відсіву та пісного бетону.

Цементобетонна суміш виготовляється на сучасному заводі, який розташований неподалік ділянки капремонту – у селі Возсіятське. Якість бетону перевіряється атестованою лабораторією на заводі, а також безпосередньо перед укладанням на дорозі.

Бетонне покриття здатне витримувати значно більші навантаження, ніж асфальтобетонне. Це особливо актуально у південному регіоні, де акумулюється велика кількість великовагового транспорту, що прямують з усіх куточків України до морських портів Миколаївщини.

Нагадаємо, що ремонт 8-ми кілометрової ділянки дороги у напрямку Кропивницького виконується завдяки програмі Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

                                                                                                          Служба автомобільних доріг у Миколаївській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь