Зустріч з народним депутатом України Артемом Чорноморовим

Дата: 30.06.2021 11:33
Кількість переглядів: 663

Артем Чорноморов, народний депутат України:  

 «Зробити ОТГ спроможними, а життя людей комфортним»

     Минулої п’ятниці, 25 червня ц.р. народний депутат України Артем Чорноморов та голова Вознесенської районної ради Спартак Гукасян побували на Єланеччині та провели зустріч за «круглим столом» з Єланецьким селищним головою Любов Баденко, заступниками селищного голови Олександром Селютіним, Тетяною Бурлакою, керівниками структурних підрозділів селищної ради. У засіданні також взяли участь старости сіл, керівники закладів медицини, освіти та культури.

     На початку засідання народний депутат звернувся до старост сіл і наголосив, що сьогодні важливо бачити проблеми кожного старостинського округу, а тому потрібно йти до людей і говорити з ними, визначати пріоритети розвитку кожної громади. «Виборці повинні знати, що на них чекає вже завтра, що буде відремонтовано, збудовано у їх населених пунктах, а ще важливо, щоб кожний старостинський округ визначився із центром свого села та взявся за його впорядкування», - зазначив Артем Олегович.

   Народний депутат також поспілкувався з керівниками закладів медицини, освіти, культури Єланецької селищної ради Ігорем Моторним, Валентиною Мачушенко, Світланою Головань, Тетяною Савельєвою. Знаючи проблеми цих галузей, нардеп переконаний, що на вимогу сьогодення, керівники повинні навчитися мислити комерційно, розвивати сферу послуг, стаючи свого роду менеджерами.

     Зокрема Артем Олегович особисто звернувся до лікаря КНП «Єланецька лікарня» Ігоря Моторного з проханням розробити проект по наданню населенню медичних послуг, в якому він зможе допомогти.

     Відповідаючи на запитання учасників зібрання Артем Чорноморов поінформував, що і надалі предметно займається вирішенням надважливих питань для жителів Єланецької селищної територіальної громади. Так, за словами нардепа незабаром розпочнеться обіцяне будівництво відрізка дороги Р-55 Єланець-Вознесенськ, вже є проектно-кошторисна документація на капітальний ремонт дороги Т-1510 Єланець-Нова Одеса.

  На контролі нардепа і процес виготовлення проектно-кошторисної документації Єланецького водогону із с. Софіївка Новобузького району.

     Нагадав Артем Чорноморов і про культурний та духовний розвиток жителів громади. «Ви маєте чудове географічне та архітектурне розташування центральної площі селища Єланець. Пропоную владі, аграріям, бізнесу, активістам, хто живе і бажає жити на Єланеччині, вивчити запропоноване мною питання по створенню у цьому прекрасному місці зони відпочинку з екзотичними деревами, літнім кінотеатром, танцмайданчиком, фонтанами, як це вже зробили ваші сусіди веселинівці. Я готовий всіляко єланчанам допомогти».

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь