Засідання дев’ятої сесії селищної ради восьмого скликання

Дата: 22.06.2021 16:53
Кількість переглядів: 831

Фото без опису     

     

      17 червня 2021 року під головуванням селищного голови Любові Баденко відбулася девята сесія селищної ради восьмого скликання. Відповідно до порядку денного було розглянуто 40 питань, які попередньо були опрацьовані на засіданнях постійних депутатських комісій.

        На дев’ятій  сесії заслухали Кирильчук О.Я., завідувача сектору комунальної власності, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Єланецької селищної ради про заходи з підготовки комунальних закладів та установ соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2021/2022 років.

        Рішенням сесії прийнято внесення змін до Комплексної програми соціального захисту населення «Турбота» на період до 2023 року, а саме:

-забезпечення належного привітання Почесних жителів сіл та селища громади з нагоди їх дня народження;

- забезпечення вшанування Почесних жителів сіл та селища громади з нагоди  відзначення Дня села та селища.

    Прийняли рішення  про затвердження Порядку придбання в комунальну власність Єланецької селищної ради об’єктів  нерухомого майна, про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації по об’єкту «Капітальний ремонт покрівлі Великосербулівської клубної філії комунального закладу «Центр культури і дозвілля «Зоря» Єланецької селищної ради Миколаївської області», що розташований за адресою вул. Садова, 2, с. Великосербулівка Миколаївської області, про внесення змін та доповнень до Програми економічного і соціального розвитку Єланецької селищної ради на 2021–2023 роки, про внесення змін до бюджету Єланецької селищної територіальної громади на 2021 рік, про внесення змін до рішення 5 сесії 8 скликання Єланецької селищної ради від 25 лютого 2021 року № 7 «Про затвердження Програми «Громадське здоров’я Єланеччини» на 2021–2023 роки».

     Селищним головою Любов Баденко та депутатами восьмого скликання Єланецької селищної ради прийнято рішення про звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України, народного депутата України Чорноморова А.О., голови Миколаївської облдержадміністрації Кіма В.О. про врегулювання питань щодо забезпечення пожежної безпеки в закладах освіти Єланецької селищної ради та про невідкладні заходи по забезпеченню безпечних та безаварійних умов проїзду на  ділянці Р-55 Одеса-Вознесенськ-Новий Буг з смт.Єланець до м.Вознесенськ.

       Пропозиції та зауваження, висловлені депутатами під час пленарного засідання, будуть відпрацьовані та розглянуті на наступній черговій сесії.

 

Прес-центр Єланецької селищної ради

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь