Оголошення конкурсного відбору про придбання житла

Дата: 22.06.2021 08:29
Кількість переглядів: 433

            Відповідно до статей 26, ч.ч.2, 5 ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення Єланецької селищної ради від 17 червня 2021 року №32  «Про затвердження Порядку придбання в комунальну власність Єланецької селищної ради об’єктів нерухомого майна»

                                  ОГОЛОШУЄТЬСЯ

проведення конкурсного відбору пропозицій громадян щодо придбання службового житла для амбулаторії загальної практики сімейної медицини с. Возсіятське у комунальну власність Єланецької селищної ради.

            Житловий будинок повинен бути благоустроєним та відповідати санітарно-технічним вимогам і придатним для проживання (наявність енергозабезпечення, водопостачання, газопостачання).

           Придбання у комунальну власність Єланецької селищної ради здійснюється при наявності:    

- незалежної оцінки про вартість об’єкта нерухомості;

- технічної документації на об’єкт;

- витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно щодо об’єктів, права, на які підлягають державній реєстрації;

- документів, що посвідчують право на земельну ділянку (у разі придбання окремо розташованого об’єкта або об’єкта незавершеного будівництва) у відповідності до містобудівної документації;

- проектно-кошторисної документації (у разі придбання об’єкта незавершеного будівництва);

- довідки про осіб, зареєстрованих у квартирі/будинку;

- довідки з опікунської ради (за потреби);

- довідки (або довідок)  про відсутність заборгованості по сплаті всіх житлово-комунальних послуг, чинної (чинних) на дату подання документів;

- довідки з обслуговуючого банку про наявність рахунку ( з чітко визначеними реквізитами) на ім’я продавця житла, для перерахування коштів за придбання житла, чинної на дату подання документів;

- акта обстеження об’єкта щодо визначення його технічного стану, складеного спеціалістами сектору комунальної власності, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Єланецької селищної ради.

         Вартість придбання одного квадратного метра житла не повинна перевищувати, затверджених наказом Мінрегіонбуду України показників опосередкованої вартості спорудження житла за регіонами України, діючих станом на час проведення процедури закупівлі майна.

        Оплата послуг по оформленню договору купівлі-продажу покладається на продавця.

        Пропозиції громадян щодо придбання службового житла для амбулаторії загальної практики сімейної медицини с. Возсіятське у комунальну власність Єланецької селищної ради надавати до Єланецької селищної ради, кабінет №24.

        Конкурсний відбір пропозицій громадян буде проведено 27 липня 2021 року в малій залі адмінбудинку Єланецької селищної ради за адресою: смт Єланець, вул. Паркова, 15А.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь