Нарада з питань благоустрою

Дата: 15.06.2021 15:31
Кількість переглядів: 453

Фото без опису

       15 червня  2021 року під головуванням  Єланецького селищного голови Любові Баденко  відбулась нарада з питань благоустрою прилеглих та закріплених територій, на яку були запрошені керівники установ, підприємств, організацій, фізичні-особи підприємницької діяльності.

      Любов Баденко наголосила на необхідності масового залучення всіх суб’єктів господарювання до проведення викошування трави на прилеглих та закріплених територіях, утримання об’єктів  благоустрою в доглянутому стані, невідкладного прибирання кладовищ.

Олександр Селютін, перший заступник селищного голови, зазначив, що через цьогорічне ускладнення погодних умов відбувається інтенсивне забур’янення територій, тому виникла потреба у більш активних  заходах по належному утриманню територій.

        Олена Кирильчук, завідувач сектору комунальної власності, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства, проінформувала, що рішенням селищної ради від 29 квітня 2021 року №11  затверджено  Правила благоустрою території населених пунктів Єланецької територіальної громади. Цими Правилами визначено обов’язок власників або утримувачів територій у належному стані, а також  прилеглу територію до цих об’єктів.

       Відповідно до вимог Правил благоустрою визначені межі, на які поширюється утримання прилеглих територій, а також відповідальність за порушення законодавства у сфері благоустрою населених пунктів.

       Селищна рада запрошує жителів громади активно долучитися до викошування трави в населених пунктах та утримання об’єктів  благоустрою в належному стані!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь