Засідання постійної комісії селищної ради з питань планування бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку та інвестицій

Дата: 09.06.2021 16:47
Кількість переглядів: 583

Фото без опису

В рамках підготовки до чергової сесії селищної ради сьогодні, 9 червня 2021 року,  під головуванням Тетяни Гавенко відбулося засідання постійної комісії селищної ради з питань планування бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку та інвестицій. У засіданні комісії  взяли участь селищний голова Любов Баденко, перший заступник селищного голови Олександр Селютін, заступники селищного голови Людмила Клобукова і Тетяна Бурлака, секретар селищної ради Анастасія Дереглазова, начальник фінансового відділу селищної ради Алла Склярова, начальник Єланецької ДПІ Світлана Ярмощук, начальник відділу соціального захисту населення селищної ради Тетяна Ліснічук, начальник відділу бухгалтерського обліку, комп’ютерного забезпечення та звітності селищної ради Тетяна Вагіна, завідувач сектору комунальної власності, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства селищної ради Олена Кирильчук.

В ході засідання було розглянуто  8 питань. Зокрема, депутати обговорили хід виконання  бюджету Єланецької селищної територіальної громади за 5 місяців  2021 року та намітили ряд заходів по наповненню дохідної частини бюджету,  заслухали хід виконання Комплексної програми соціального захисту населення «Турбота» на період до 2023 року та внесли доповнення до неї, внесли зміни та доповнення до Програми економічного і соціального розвитку Єланецької селищної ради на 2021–2023 роки,  переглянули питання внесення змін до бюджету Єланецької селищної територіальної громади на 2021 рік. Детально зупинилися  на аналізі проєкту рішення щодо  встановлення місцевих податків і зборів на території Єланецької селищної ради,  яке буде прийматися  як регуляторний акт після оприлюднення та обговорення  з населенням. Депутати погодили також проекти  Положень про оплату праці  працівників  апарату Єланецької селищної ради,  її виконавчих органів, про преміювання і надання матеріальної допомоги,  Положень про  відділи  та сектори апарату селищної ради. Окрему увагу було приділено  заходам  з підготовки комунальних закладів та установ соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2021/2022 років.

Присутні опрацювали питання порядку денного, дійшли до згоди з усіх питань та прийняли рішення щодо внесення їх на розгляд сесії селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь