Вшановуємо Почесних жителів Єланецької громади

Дата: 03.06.2021 13:52
Кількість переглядів: 634

Єланецькою громадою планується проведення низки заходів до
30-ї річниці Незалежності України, серед яких вшанування Почесних жителів Єланецької громади. 

02 червня 2021 року відділом культури, молоді, туризму та культурної спадщини Єланецької селищної ради організовано зустріч-портрет з Почесним жителем Єланця Олександром Дмитровичем Івановим, який відзначав свій 70-річний ювілей.

В рамках культурно-мистецької акції «30 кроків до Незалежності» працівниками ЦКД «Зоря» проведено цей зворушливо-щемний захід.

Ювіляра особисто привітала Баденко Л. В., Єланецький селищний голова, під час зустрічі щиро вітали від громади та депутатського корпусу
Бурлака Т. Ю., заступник Єланецького селищного голови, як доброго прихожанина Церкви Різдва Пресвятої Богородиці – Отець Миколай, від сектору поліцейської діяльності № 1 відділення поліції № 1 Вознесенського Районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Миколаївській області, де багато років працював ювіляр (тоді – Єланецький РВ УМВС України в Миколаївській області) вітав майор поліції
Т. Г. Євстратенко, на професійний вибір якого свого часу вплинув Олександр Дмитрович.

Програма заходу була різноплановою: цікаві спогади про трудовий шлях ювіляря, поетичні привітання, гуморески від голови та членів Президії Ради ветеранів Єланецької селищної ради, активним учасником якої є
О. Д. Іванов.
Особливою була програма від працівників ЦКД «Зоря», яку представила ведуча свята В. В. Слободніченко. Віра Володимирівна розповіла присутнім про яскраві сторінки життя та трудової діяльності ювіляра, серед яких була робота начальником відділу культури, будівництво РБК, створення і облаштування районного історичного музею, діяльність як аматора сцени.

Як колегу вітала Олександра Дмитровича нинішній начальник відділу культури, молоді, туризму та культурної спадщини Єланецької селищної ради Т. О. Савельєва і народний вокальний ансамбль «Єланецька слобода», даруючи присутнім хвилини задоволення від зустрічі і щирої народної пісні.

Дуже зворушливими були привітання Олександру Дмитровичу від родини –дружини Тетяни Олександрівни, дітей та онуків, які також були учасниками цієї зустрічі. Вітаючи, вони висловлювали свою любов, повагу і велику гордість за найдорожчу та найріднішу Людину.

Захід пройшов на високому професійному рівні і головне приніс задоволення всім його учасникам!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь